Honey Pearl. Bērnu apģērbu un dzīvesstila platforma

Honey Pearl ir Latvijā radīts uzņēmums, kas rada apģērbu un aprūpes piederumus bērniem no dzimšanas līdz skolas vecumam. Tai pat laikā labprāt sastrādājamies un ar prieku radām apģērbu vecākiem bērniem. 

Honey Pearl ir Latvijā radīts uzņēmums, kas rada apģērbu un aprūpes piederumus bērniem no dzimšanas līdz skolas vecumam

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Honey Pearl ir Latvijā radīts uzņēmums, kas rada apģērbu un aprūpes piederumus bērniem no dzimšanas līdz skolas vecumam

Viss sākas mammas vēderā, tāpēc arī pirmais produkts, ko esam izveidojuši ir “Sajūtu grāmata, mazuli gaidot”. Dienasgrāmata, kur mammai pierakstīt savas sajūtas, notikumus, piedzīvojumus un pārdomas. Vieta, kur apstāties un ieklausīties savās sajūtās. Pierakstīt, lai vēlāk atcerētos. Sajūtu dienasgrāmatā ir ne tikai vieta pierakstiem, bet esam iekļāvuši aprakstus par mazuļa attīstību, iespējamām sajūtām mammai un ieteikumus, kas apkopoti, uzklausot jaunās māmiņas. 

PRECES ZĪDAIŅIEM
Viss nepieciešamais mazulim no dzimšanas.
Esot mazuļa gaidībās, rodas jautājumi - Ko pirkt mazulim? Kur pirkt? Cik daudz pirkt? Honey Pearl Jums palīdzēs rast atbildes uz šiem jautājumiem.
Komplektos tiek iekļauti galvenokārt Latvijā radīti produkti. Tiek izmantoti dabīgi materiāli un pārdomātas detaļas.
Ieklausāmies klientu vēlmēs un kopīgi radām Jūsu ideālo mazuļa pūriņu.

Piedāvājam Tavai mazajai pērlītei gaumīgu apģērbu, aktuālus aprūpes produktus un modernus aksesuārus.
Izvēlies Honey Pearl meiteņu un zēnu apģērbus un vēro, kā Tavi mazie izceļas starp apkārtējiem. Apskati mūsu piedāvātās aprūpes preces un komplektus jaundzimušajiem. Visu papildini ar aksesuāriem un kopīgi krājat neaizmirstamas atmiņas.  Radām, lai atvieglotu Tavu ikdienu.

Reklāma
Reklāma

Dāvanas
Mums patīk radīt davānu komplektus, lai Jūs varētu iepriecināt savu mīļos. Komplekti zīdaiņiem, gaumīgi un praktiski – zeķītes, cimdiņi, cepurītes, rāpulīši, lacītes, šallītes, jaciņas, rotaļlietas un ratu grabulīši, gaumīgi izveidots komplekts, gatavs dāvināšanai. Mums ir idejas, kā pasniegt skaistu dāvanu!

Honey Pearl ir jauns uzņēmums, kas attīstās un ar lielāko prieku uzklausa katra klienta vēlmes, lai kopīgi tās realizētu. 

Kopīgi izaicinājumi. Rūpes. Sajūtas. Atmiņas.