Sabiedrībā pazīstamas personības rosinās vidusskolēnus noticēt sev un nākotnei Latvijā

Sabiedrībā plaši pazīstamas personības dalīsies ar saviem pieredzes stāstiem neformālā konferencē vidusskolēniem “Rosinātava”, aicinot vidusskolēnus noticēt sev, savām iespējām un nākotnei Latvijā. Konferencē uzstāsies pasākumu rīkotāja, TV dīva un raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, festivāla “Playground” idejas autore, ūdens parka “333” vadītāja Sibilla Šlēgelmilha, improvizators un pasākumu vadītājs Marģers Majors, aktieris un mūziķis Kristaps Rasims un daudzi citi. “Rosinātava” notiks 5. februārī kultūras centrā „Siguldas devons” (Siguldā), tās tēma ir “Nereālā realitāte”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Rosinātava" ir iespēja vidusskolēniem no visas Latvijas dzirdēt dažādus pieredzes stāstus un gūt iedvesmu savu ideju realizēšanai. Pasākuma tēmas – “Nereālā realitāte” - ietvaros jauniešiem būs iespēja uzzināt, kā šķietami nereālas idejas un plānus padarīt pavisam reālus. Visas dienas garumā notiks vairāki sarunu un diskusiju bloki, viedokļu apmaiņas, kā arī interaktīvas un radošas nodarbības un improvizācijas teātra priekšnesumi. 

Rosinātava” notiks 5. februārī kultūras centrā „Siguldas devons” (Siguldā), tās tēma ir “Nereālā realitāte”

“Daudz atbildes uz jautājumiem ir meklējamas mūsos pašos. Es pārsvarā tās saņemu, kad esmu pilnīgā mierā vai tieši pretēji - tālu ārpus savas komforta zonas. Fiziski, emocionāli, garīgi. Tas viss ir vienots. Tāpēc jāiegulda liels darbs, lai nenošķirtu abas lietas, bet turētu visu kopā, attīstot kā vienu veselums. Mēs katrs esam maziņš kosmoss un nemitīgi ir, ko atklāt. Un tur arī ir tā burvība – bezgalīgā attīstībā,” stāsta viena no šī gada rosinātājām, festivāla “Playground” idejas autore, ūdens parka “333” vadītāja Sibilla Šlēgelmilha. Viņa būs viena no drosmīgajiem, kas jauniešiem atklās savu veiksmes stāstu, daloties pieredzē arī par kļūdām un neveiksmēm, kas gadās ikviena ceļā. 

Reklāma
Reklāma

“Rosinātavā” varēs piedalīties ikviens vidusskolēns, plašāka informācija par pasākumu atrodama mājaslapā www.rosinatava.lv  Dalība pasākumā ir bezmaksas, vietu skaits – ierobežots. “Rosinātava” top ar Biznesa augstskolas Turība atbalstu.