Vista burciņā

Ko mēs varam iesākt ar tukšu burciņu? Varam tajā krāt santīmus, varam izmantot kā ēzelītis Ī-ā tukšo medus podu, bet varam arī gatavot! Jā, tukša burciņa var kalpot kā lielisks trauks gatavošanai.

Gaļa, liekama uz maizītes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļa, liekama uz maizītes

Sastāvdaļas:

  • 450 g vistas gaļa (bez kauliem)
  • sāls
  • lauru lapas
  • smaržīgie pipari


Pagatavošana
Vistas gaļu sagriež vidēja lieluma gabalos. Burku apakšā liek lauru lapas, smaržīgos piparus un ieber sāli. Burkas pilda ar gaļu tā, lai tā neaizņemtu vairāk 2/3 no burkas tilpuma. Pa virsu uzkaisa sāli, uzliek lauru lapas un smaržīgos piparus. Pielej ūdeni līdz burkas malai. Cepešpannā ieklāj mīkstu salveti vai virtuves dvieli un ielej ūdeni. Saliek burkas un pannu ieliek aukstā krāsnī. Gaļu sautē aptuveni 2-2,5 stundas, ik pa brīdim pielejot ūdeni gan burkās, gan cepešpannā.
 

Receptes no portāla Jauns.lv

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas