Lielais horoskops 2020. Zivis

Gads Zivīm iesāksies harmoniski un mierīgi. Peldēsiet savā ierastajā ritmā, bet, sākot ar februāra beigām un līdz pat jūlijam paredzami patīkami pagriezieni privātajā dzīvē. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Žurkas gads jūs īpaši lutinās ar bezrūpības mirkļiem, bet saglabājiet sazemējumu, nelidinieties eiforijā, lai gada otrajā pusē nopietni varētu pievērsties jauniem projektiem. Jūsu uzdevums 2020. gadā ir iemācīties vispirms parūpēties par savu labklājību un tikai tad mesties palīgā citiem. Tikai sakārtojot sevi, varēsiet kaut ko dot otram. Darba pienākumi paplašināsies, varbūt pat starptautiskā mērogā, tāpēc ieteicams mācīties valodas. Izvairieties no stresa situācijām – tas var negatīvi ietekmēt jūsu emocionālo pasauli. Neuzņemieties atbildību par citu cilvēku kļūdām. Krājiet naudu maziem un lieliem sapņiem. Pozitīvā domāšana jums palīdzēs visur un vienmēr.

 

Mīlestība
Būsiet uzmanības centrā un tiksiet lutināti. Mīliet un ļaujiet sevi mīlēt. Šis ir ļoti labvēlīgs gads, lai nostabilizētu attiecības un izveidotu ģimeni. Nebaidieties pāriet jaunā attiecību līmenī. Arī jaunas iepazīšanās var izrādīties veiksmīgas, tikai neko nesasteidziet, pirms neesat īsti pārliecināti, ko vēlaties.  

Darbs/Nauda
Karjerā jums patiesi viss ritēs kā pa diedziņu, tikai neļaujiet citiem sevi izmantot un nedariet darbu citu vietā. Jūsu pašapziņa ir ļoti labs instruments. Čaklums, centība un uguntiņa acīs – tie būs jūsu pavadoņi visa gada garumā.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Vairities no stresa un sasprindzinājuma. Veltiet laiku fiziskām aktivitātēm. Lai gan Zivju mājās visbiežāk var atrast zālīšu tējiņas, tas nenozīmē, ka Zivīm nav kaitīgu ieradumu, kurus ieteicams atstāt vecajā gadā.

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti