Lielais horoskops 2020. Ūdensvīrs

Ūdensvīri šogad var uzņemties lielāku iniciatīvu – 2020. gads tam ir piemērots. Ziema būs ļoti labvēlīgs laiks, lai veidotu un stiprinātu karjeru, sasniegtu mērķus. 

FOTO: Shutterstock.com

Līdz maijam nav labvēlīgs laiku lielu lieliem pirkumiem – zvaigznes tam būs vēlīgas tieši vasarā. Vairāk paļaujieties paši uz sevi, palīdzību no malas ne vienmēr sagaidīsiet. No maija līdz augustam ir laiks, kad var veidot stabilas ģimenes attiecības. Esiet gatavi gadu uzsākt viegli un ar pārliecību par savu veiksmi. Ieteicams vairāk sevi palutināt. Biežāk dariet to, kas jums sagādā prieku. Žurkas gadā vienmēr blakus būs ļoti labi draugi, arī jūsu rūpes par citiem tiks atzinīgi novērtētas. Izvairieties no riskantiem darījumiem.

 

Mīlestība
Šogad būsiet ļoti atvērts un dāsns, jo mīlestība un draudzība būs jūs vērtību galvgalī. Ģimenes tēma būs aktuāla visa gada garumā. Ūdensvīri nevēlēsies konfliktus un strīdus, tomēr straujais dzīves ritms attiecībās brīžiem var būt klupšanas akmens.

Darbs/Nauda
Darbā vēlams turēties pie jau zināmā, tomēr stagnācija nepavisam nenāks par labu. Tas nozīmē, ka arī Ūdensvīriem ieteicams mācīties, jo īpaši valodas, kā arī pilnveidot profesionālās prasmes. Pilnveidojiet savu darba stilu, nenododiet savus  principus. Un, protams, jaunajā gadā izvirziet sev jaunus mērķus – visa gada garumā darbā jūs pavadīs veiksme.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Žurkas gadā ieteicams sākt jaunu dzīvi, un īpaši tas attiecas uz veselīgu dzīvesveidu un jaunu paradumu nostiprināšanu – mainot ēšanas ieradumus, vairāk pievēršoties fiziskām aktivitātēm, atmetot kaitīgās aizraušanās un harmonizējot iekšējo pasauli. Neignorējiet savas sajūtas – ķermenis jums visu pateiks priekšā.

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti