Lielais horoskops 2020. Mežāzis

Gads sāksies stabili. Lai gan Mežāži ir perfekcionisti, darba un finanšu jomā viss var aiziet kā karuselī, nevis pēc jūsu aprēķiniem.

FOTO: Shutterstock.com

Bet labā reputācija un atzinība jums ies pa priekšu, tāpēc ir cerības, ka viss nostāsies savās vietās. Tomēr jārēķinās, ka drudžaina rosība turpināsies visa gada garumā. Maijs būs ļoti labvēlīgs laiks, lai pamēģinātu kaut ko jaunu. Eksperimentējiet! Gada nogale būs labvēlīga ceļojumiem un savas personības pilnveidošanai – jaunas mācības, kursi vai jaunas apņemšanās. Vislabāk strādājiet individuāli un necentieties visiem izpatikt.

 

Mīlestība
Privātajā dzīvē 2020. gadā sagaidāmi daudzi patīkami mirkļi. Lai gan brīžiem var iestāties rutīna, tomēr tā nemetīs ēnu uz partnerattiecību priekiem un baudām. Jaunas iepazīšanās, simpātiju apliecinājumi būs visai bieža parādība. Vislabākais laiks attiecību nodibināšanai būs gada otrā puse. Daudziem paredzama iepriekšējo attiecību atjaunošanās.

Darbs/Nauda
Mežāži Žurkas gadā visiem rādīs priekšzīmi, kā ir jāstrādā.  Ar centīgumu, čaklumu un godaprātu jūs spēsiet ne tikai nopelnīt, bet arī gūsiet no paveiktā gandarījumu un vēl citiem palīdzēsiet. Vislabākie darba devēji 2020. gadā būs tieši Mežāži.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Neko jaunu nevar ieteikt arī Mežāžiem – aktīvs dzīvesveids un veselīgs uzturs ir labas veselības ķīla. Lai cik straujš būtu dzīves temps, obligāti jārod laiks atpūtai. Izvairieties no stresa un sargājiet savu sirds centru – tas ir jūsu enerģijas avots!

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti