Lielais horoskops 2020. Skorpions

Skorpionu veiksmes posms sāksies no pavasara, līdz ar dabas atmosu. Jaunas iespējas, jaunas iepazīšanās un ļoti labvēlīgi notikumi darbā sagaidāmi tieši martā un aprīlī. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gada nogalē īpaši sargājiet veselību – tas saistīts ar Marsu retrogrādā. Kā zināms, retrogrāds ir tad, kad planētas virzība ir atpakaļgaitā; tad aktivizējas iepriekšējo dzīvju karma. Ļoti labvēlīgs laiks garīgo prakšu uzsākšanai, ceļojumiem, mācībām. Sekojiet līdz savai emocionālajai labsajūtai – būsiet pastiprināti jūtīgs, īpaši gada izskaņā. Izdosies realizēt senus sapņus, tiksiet novērtēti. Labvēlīgs laiks ceļojumiem būs gada otrajā pusē.

 

Mīlestība
Skorpioni 2020. gadā attiecībās būs īpaši gādīgi un mīloši. Tiksiet iepriecināti, un daudziem attiecības pāries nākamajā līmenī. No maija līdz jūlijam ir izcili labvēlīgs laiks, lai iepazītos.

Darbs/Nauda
Skorpioniem kopumā šis būs labvēlīgs gads. Izmantojiet maģisko pavasara periodu, kas jums būs veiksmes laiks! Centieties darba jautājumus nekārtot rudenī, kā arī izvairieties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas. Galvenais – esiet gatavi attīstīties un mācīties.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Neslinkojiet un veltiet laiku fiziskām aktivitātēm! Atcerieties arī par radošumu, domu tīrību. Gaišās domas stiprina garu un ķermeni. Jāpievērš uzmanību nierēm – tas ir jūsu enerģijas centrs.

 

Ieskaties: www.jauns.lv

Saistītie raksti