Lielais horoskops 2020. Auns

Gads sāksies dinamiski un jaudīgi. Auni izglītosies, mācīsies un darīs visu, lai noturētu savu augsti uzlikto latiņu. Auni, jūs sasniegsiet virsotnes! 

FOTO: Shutterstock.com

Maijā gaidāmi labi notikumi finanšu jomā, vasarā efektīvi darbosieties tieši radošajā ziņā. Gada pirmajā pusē bieži vien izbaudīsiet sava darba augļus. Gada otrajā pusē paredzami saspīlējumi – konkurence! Gada ieteikums – mācieties psiholoģiski neizdegt. Izmantojiet tieši gada sākumu, lai nostiprinātu savas pozīcijas sociumā. Ieteicams virzīties uz ļoti konkrētiem mērķiem, nedarīt vairākas lietas vienlaikus. Straujajā dzīves virpulī neaizmirstiet par draugiem un mīļajiem cilvēkiem. Ja gada sākumā sparīgi veltīsiet sevi darbam, tad gada beigas atstājiet ceļojumiem.

 

Mīlestība
Amors neliks vilties, piekrišana jums būs ļoti liela. Tikai neapjūciet piedāvājumu jūklī, lai nepaliktu ar garu degunu. Saglabājiet savu brīvību, bet esiet nosvērti, apdomīgi. Galu galā ģimene ir pamatu pamats.

Darbs/Nauda
Ambīcijas būs lielas. Būsiet savu uzdevumu augstumos, karjera 2020. gadā veidosies ļoti veiksmīgi. Šis ir īstais laiks, lai realizētu savus talantus un potenciālu. Apgūsiet jaunas prasmes un zināšanas, nostiprināsiet pozīcijas darba tirgū. Labvēlīgs gads visiem tiem Auniem, kuri gaida īsto mirkli,  lai sāktu jaunas darba gaitas.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Iespējams izdegšanas sindroms, bet kopumā turēsieties kā zaldātiņš. Ģimenes siltums un atbalsts ļoti noderēs, lai izturētu dzīves tempu. Sargājiet aknas –  tā ir tā vieta, kur nogulst mūsu emocijas. Auni ir mūžam karstasinīgi un enerģiski, un tieši aknas  ir Aunu enerģijas avots.

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti