Vientuļais tētis no Latvijas loterijā Anglijā laimē miljonu

Anglijas pilsētā Lankanšīrā dzīvojošais Didzis Pīrāgs loterijā laimējis miljons mārciņu ( 1 miljons, 173 tūkstoši eiro), vēsta “Daily Mail”.

Vientuļais tētis no Latvijas loterijā Anglijā laimē miljonu

FOTO: Ekrānuzņēmums

Kā vēsta ārvalstu mediji, Didzis ir 36 gadus vecs šefpavārs un vientuļais tēvs no Latvijas. Vīrietis bijis pusdienu pārtraukumā, kad aptvēris, ka ir laimējis.

Piecus gadus vecā puikas tēvs strādā 60 stundas nedēļā un algo auklīti bērnam. Pēc laimesta iegūšanas Didzis nolēmis mainīt darbu, kas ļautu vairāk laika pavadīt kopā ar dēlu.


Par laimēto naudu vīrietis plāno iegādāties mājokli par 280 tūkstošiem mārciņu. “Viss, ko es vēlos ir iespējami labāka dzīve manam dēlam un ar šo laimestu es varēšu to nodrošināt,” sacījis Pīrāgs.

“Esmu iemaksājis depozītu par četru guļamistabu mājokli ar dārzu, kas manam dēlam ļoti patiks,” sacīja Didzis, kurš līdz šim dzīvoja dzīvoklī virs savas darbavietas.

Tāpat latvietis iecerējis iegādāties automašīnu. Daļu no laimētās naudas viņš grasās atdot arī saviem draugiem un ģimenei.

Šī ir lieliskākā Ziemassvētku dāvana, kādu mēs varējām saņemt. Man un manam dēlam būs labāka dzīve.

“Šī ir lieliskākā Ziemassvētku dāvana, kādu mēs varējām saņemt. Man un manam dēlam būs labāka dzīve. Es varēšu viņam nodrošināt labāku nākotni, labāku izglītību un labāku māju. Viss mūsu dzīvē tagad būs labāk,” sacījis vīrietis.

Reklāma
Reklāma

Par šefpavāru restorānā Pīrāgs strādājot pēdējos divus ar pusi gadus. Loterijas biļetēs Pīrāgs mēnesī tērējis 40 mārciņas (47 eiro).

“Naudai nevajadzētu mainīt dzīvesveidu. Mums būs labāka dzīve, bet ilgtermiņā, nevis tikai pērkot dārgas mantas. Es turpināšu strādāt un tāpat arī viņš strādās, kad izaugs. Vienīgā lieta, kuru es viņam nopirku Ziemassvētkos bija austiņas, kuras viņš prasīja, bet es negribu viņu izlutināt. Uz jaunajām mājām mēs pārvāksimies pirmdien. Es nespēju noticēt, ka tas tiešām notiek,” atzina latvietis.

 

Avots: www.jauns.lv