Visplašākais Lāču gardumu piedāvājums Ziemassvētkos - dāvanām un svētku sajūtai

Kas gan ir Ziemassvētki bez Lāču gardumiem? Tādēļ tagad Ziemassvētkos Lāču ceptuvē darbi kūsāt kūsā! 

Garšīgas un skaistas dāvanas no ceptuves Lāči

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Garšīgas un skaistas dāvanas no ceptuves "Lāči"

Mīkla mīcās un dzied, krēmi kuļās un smej, 
Meistari zīmē Zvaigznes un Laimīgās pogas lej!
Šokolādes vijas un zelta plīvurā tērpjas, 
Rindās viena aiz otras ziemeļbrieža kamanās kāpj. 
Visapkārt smaržo tik gardi un saldi! 
Lāčos viss notiek pa īstam un no sirds! Lai ir gardi ikvienam no Jums!


Idejas dāvanām

Piparkūku izlase un oriģināli dāvanu komplekti - ar SVĒTKU garšu un smaržu! 
Lāču visizcilākās un iemīļotākās piparkūkas – ekskluzīvā izlasē: RUDZU, MEDUS, MARCIPĀNA un ŠOKOLĀDES. Izvēlieties savu piparkūku! Arī dekorējums ir piparkūku meistaru roku darbs. 

Lāču meistariem ir īpašs piedāvājums ŠOKOLĀDES mīļotājiem – piparkūkas ar kūstošu maigi rūgtensaldu visīstākās beļģu šokolādes garšas stīgu saldkrējuma sviestiņa mīklā. Neatkārtojama un nesalīdzināma garšu sajūtu saspēle īsteniem gardēžiem!  

Vai zinājāt, ka Lāču izcilās piparkūkas visi gardēži var lieliski papildināt jaunām garšas kombinācijām? Tikai Lāči var izdomāt, ka arī ziemā vajag Ogas - melleņu un aveņu mērcītes pie mutē kūstošajām piparkūkām! Uzlej ogu mērcīti uz piparkūkas, pieber šķipsniņu smaida un baudi Ziemassvētku gardumus stilīgi! Savukārt sildošais šokolādes dzēriens ziemas saltumā ir īsti vietā - burvīgs papildinājums piparkūku svētkiem. 
 

Lāču šokolādes konfektes - elegants iepakojums un oriģinālas receptes
Noslēpumaino tumšās ŠOKOLĀDES trifeli ieskauj kārdinoši ķiršu gabaliņi un baltās šokolādes drumstaliņas, kas ikvienam izsmalcinātam gardēdim jau no skata vien liks saprast, ka šī konfekte ir īsts svētku gardums. Pildījums ar rudzu miltu rīvmaizi, kaltētām brūklenēm un citiem kārumiem neliek vilties – var tikai apbrīnot meistaru prasmi radīt tik romantisku garšu un vēlēties baudīt to vēl un vēl…   

KARAMELES trifele liks iemīlēties tajā visiem, kuriem labi zināma zeltaini vijīgā garduma valdzinošā garša. Bagātināta ar balto un tumšo šokolādi, saldo krējumu un vafeļu kraukšķīšiem, tā ļaus atgriezties bērnībā un izbaudīt sen aizmirstas sajūtas. Un, tā kā trifeles ir harmoniski papildinātas ar vēl dažām negaidītām garšām, tad skaisti mirkļi ir garantēti!  



Trifele ar LAIMU būs īsts pārsteigums, jo tai piemīt tik brīnumains negaidītu garšu salikums, ka apburs ikvienu kārumnieku. Uzmundrinoši skābenais laims kombinācijā ar balto un tumšo šokolādi, vitamīniem bagāto kaltētu brūkleņu un neatvairāmo maigās vaniļas garšu var kļūt par Jūsu vismīļāko gardumu!

Savukārt īstiem kārumniekiem vislabākā dāvana būs Lāču šokolāde, bagātināta ar visizsmalcinātākajām piedevām un rotāta ar brīnumgardiem dekoriem. 

Atcerieties - visplašākais Ziemassvētku produktu piedāvājums ir Lāču veikalos.

Lāči uzskata, ka dzīvē galvenais ir pārbaudītas vērtības – kopābūšana, kopādarīšana un kopējs prieks. Tādēļ Lāči iesaka – dāviniet to, kas mūsmājās tapis! Lai svinam kopā pa īstam un no sirds!

Gaišus Ziemassvētkus un dāsnu, skaistiem mirkļiem bagātu Jauno gadu!

Reklāma
Reklāma