Vieta, kur bērna un vecāku saikne stiprinās - My Gym Latvia nodarbības bērniem

Vai sievietes dzīve mainās pēc bērna piedzimšanas? Droši var teikt, ka – JĀ!

Mazākajiem bērniem My Gym māca kļūt patstāvīgākiem un komunicēt ar saviem vienaudžiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazākajiem bērniem My Gym māca kļūt patstāvīgākiem un komunicēt ar saviem vienaudžiem.

Šobrīd pat nevaru iedomāties savu iepriekšējo dzīvi bez bērniem. Viss, ko iepriekš darīju, liekas tik nenozīmīgs un mazsvarīgs pēc tā, kam gandrīz katra sieviete „iziet cauri”, lai ieraudzītu mazo kamoliņu savās rokās. Bērna piedzimšana ir īpašs un ļoti gaidīts notikums. Jau atrodoties mammas vēderā, mazulim ar māti veidojas saikne, - un mēs zinām, ka bērniņa pirmie vingrojumi notiek, mazulim vēl esot mammas vēderā.

 

Man pašai kā divu bērnu mammai šo saikni ir izdevies izbaudīt divreiz. Tā ir neaprakstāma sajūta, kad mazais piedzimstot sāk apgūt jaunas prasmes: pirmie smaidi, skaņas, zibītes un solīši...Taču pat tad, kad bērns jau pats mācās patstāvīgi velties, rāpot un staigāt- mūsu, kā vecāku loma, šajā brīdī ir neaizstājama. Bet pats svarīgākais nedomāt, ka bērns ir pārāk mazs un ar viņu jāsāk nodarboties tikai tad, kad viņš jau ir pieaudzis. Bērns līdz trīs gadu vecumam attīstās kā personība. Tāpēc sākot jau no bērna dzimšanas, vecākiem ir jārūpējas par bērna attīstību, rādot dažādas iespējas, ko dzīve var sniegt un kur bērns var pilnveidoties.

                                                                          
Nereti vecāki iedomājas, ka viņu bērns būs zvaigzne kādā konkrētā jomā un jau pavisam mazu sāk vest uz specializētu pulciņu. Varbūt kādam paveicas trāpīt un no dzimšanas brīža ieraudzīt talantu savā bērnā. Bet nereti ir tā, ka mēs īsti nezinām, kurā jomā tad mūsu bērns ir talantīgs. Un mēs to nekad neuzzināsim, ja nedosim viņam izmēģināt visu pa mazdrusciņai. Mēs, vecāki, mīlam savus bērnus un ar kādu sirsnību un smaidu mēs sākam stāstīt par saviem bērniem, ja mums kāds uzvaicā par viņiem! Mūsu bērni ir ideāli! Bet vai mēs novērtējam savu bērnu pareizi? Viss rodas tikai salīdzinājumā, kad mēs palaižam bērnu socializēties, nu tad gan mēs varam ieraudzīt, ka bērns ir nepacietīgs, baidās komunicēt, nav spējīgs noturēt uzmanību. 

Mūsu mājoklis ir mūsu ģimenes pavards. Un te mūsu bērns jūtas visdrošāk. Vasarā ir forši, ejam pastaigās, bet ziemā- pilsēta nereti ir kā cietoksnis, un mēs sēžam mājās. Es ilgi meklēju alternatīvas laika pavadīšanas iespējas kopā ar bērniem ārpus mājas sienām. Tādas attīstošās aktivitātes, draudzīgā un bērnam drošā atmosfērā, kuras veicinātu bērna spēku un ritma izjūtu, ar deju, spēļu un citu vingrojumu palīdzību. To visu es atradu MY GYM bērnu studijā ASV, Losandželosā. Vingrošana profesionālu un sertificētu pedagogu un treneru uzraudzībā izrādījās iespējama pat no sešu nedēļu vecuma! Mazākajiem bērniem My Gym māca kļūt patstāvīgākiem un komunicēt ar saviem vienaudžiem. Nodarbību laikā pedagogi izmanto dažādus rīkus, attīstošas rotaļlietas un pasniedz pat leļļu teātra ludziņu. Nodarbībās bērniem ir patiesi jautri, taču tajā pašā laikā, tie uzlabo savas fiziskās, līdzsvara, koordinācijas, veiklības, lokanības un sociālās prasmes.

 

 

Dzīvojot Amerikā, My Gym sporta centru ar bērniem apmeklējām regulāri, un daudzus vingrinājumus un sportiskās rotaļas, kas veicina bērna fizisko un morālo stāju ieviesām kā sportisku tradīciju arī sev mājās. Visi bērni zina, ja sākas dziesma “ Hi hi how do you do” visiem jāsēžas apkārt aplim un sāksies sasveicināšanās. Jāpiemin, ka My Gym Latvia izmanto Amerikas izstrādāto nodarbību programmas un tās notiek angļu valodā. Bērni pie mums uz nodarbībām nāk ar prieku, jo tā ir vēl viena lieliska iespēja sevi izpaust. Strukturētās un profesionāli organizētās nodarbībās vecākiem ir unikāla iespēja būt kopā ar saviem bērniem un attīstīt viņus, izbaudot fantatiskās kopā būšanas sajūtas, prieku, laimi un mīlestību.
 

My Gym Latvia izmanto Amerikas izstrādāto nodarbību programmas un tās notiek angļu valodā. 


Nodarbību programmu izstrādā Amerikas speciālisti galvenajā My Gym ofisā, Losandželosā. Daži no mūsu treneriem ir apguvuši savas prasmes tieši tur, stažējoties Amerikā. Programma mainās katru nedēļu, dažādi attīstošie elementi, kas izstrādāti atbilstoši katrai vecuma grupai, notiek jautrā, rotaļīgā un sportiskā gaisotnē. My Gym fitnesa centrā, bērni tiek izglītoti pozitīvā, nekonkurējošā un draudzīgā atmosfērā. Katrs bērns ir īpašs un ikviena bērna panākumi, netiek salīdzināti ne ar vienu citu.


 

Bez sacensību gara, jaunu prasmju apgūšana tiek padarīta par jautru un baudāmu procesu.

My Gym filozofija ir sniegt bērniem panākumu atslēgu, lai nākotnē tie kļūtu par veiksmīgu un laimīgu sabiedrības daļu, gūstot sasniegumus lietās, kuras viņiem sagādā prieku un interesi. Vai tad tas nav pats svarīgākais mums kā vecākiem?


Pie mums iespējams noorganizēt arī strukturētas bērnu ballītes un dzimšanas dienas ļoti aktīvā garā. My Gym filosofija ir “Mirkļi ar Nozīmi”, tāpēc dzimšanas dienas notiek divu treneru pavadībā un nepārtrauktā kustībā, pavadot pie cienastu galda tikai īsu brīdi.

 

Reklāma
Reklāma

Īpaša uzmanība mūsu zālē tiek veltīta arī videi. Lai gan vecākiem, gan bērniem būtu patīkami baudīt kopā būšanas brīžus. Lai mammai nebūtu jāuztraucās par auto novietošanu, par nokļūšanu uz zāli. My Gym Latvia esam padomājuši par šo visu. Ir liela bezmaksas autostāvvieta, ir liels lifts un, ne mazāk svarīgi ir minēt, ka celtne ir tikko uzbūvēta, 2019. gadā, tātad jauna. Bet jau no paša telpā ienākšanas brīža, ir padomāts, lai ērti ir ne tikai tiem, kas apmeklē nodarbības, bet arī tiem, kas gaida un pavada mazos. Bērniem aprīkotas tualetes, izlietnes, siltās grīdas, garderobe un mantu skapīši.

 

My Gym piedāvā strukturētas nodarbības septiņas dienas nedēļā, kuras var apmeklēt arī tētis ar savu bērnu, ļaujot mātei mājās atpūsties. Tas ir laiks, ko tētis pavadīs kopā ar savu bērnu vērtīgās rotaļās, stiprinot kopā bušanas brīžus, nevis vienkārši staigās pa tirdzniecības centru vai kino teātri. Šāda saikne vairojas tikai ārkārtīgi labestīgos, sirsnīgos un patiesos brīžos, nodarbojoties kopā ar bērnu Un MY GYM LATVIA nodarbībās, rodās šī draudzīgā vide, kurā saikne starp vecākiem, laikam ejot, neizsīkst, bet tikai pieaug veselīgā, uzticības pilnā gaisotnē.

 

Pie mums ir nodarbības dažādām vecuma grupām: 

 

  • Rāpotāji: 6 līdz 13 mēneši
  • Staigatāji: 14 līdz 22 mēneši
  • Lieliskie mazuļi: 2,5 lidz 3,25 gadi
  • Gudrīši: 3,25 līdz 4,5 gadi
  • Kāpēcīši: 4,5 līdz 6 gadi
  • Nindzja: 4 līdz 10 gadi
  • Vingrošana: 5 līdz 10 gadi
  • Kardio: 7 līdz 10 gadi
  • Hip Hop1: 3 līdz 4,5 gadi
  • Hip Hop2: 4,5 līdz 8 gadi
  • Gatavošanās bērnu dārzam: 18 mēneši līdz 3 gadi



Piemēram, Kardio nodarbības ir paredzētas bērniem vecumā no 7- 10 gadiem. Tās notiek divu treneru vadībā, un, treniņu laikā bērni apgūst:
 

•stabilitātes un fundamentālo kustību vingrinājumus; 

•kardio un poliometriskos vingrinājumus, tādējādi ievērojami uzlabojot bērna izturību un sirds veselību. Turklāt aerobie treniņi mazina dienas laikā sakrājušos stresu kā arī veicina ciešu un saldu miegu;

•spēka un izturības vingrinājumus - kas ievērojami paaugstina bērna atlētiskās prasmes un spēku;

•statiskie stiepšanās vingrinājumi, kas tiek veikti pēc smaga treniņa, atslābinot sasprindzinātos muskuļus. 

 

Un tā mēs iedziļināties varētu katrā no mūsu sporta nodarbību programmām, taču, mēs augstu vērtējam Jūsu, kā vecāku laiku un aicinām Tevi to pavadīt pēc iespējas vairāk kopā ar bērniem. Tādēļ gaidīsim Jūs ciemos pie mums Rīgā, Dzelzavas ielā 78 uz pirmo bezmaksas nodarbību (ar iepriekšēju pieteikšanos mūsu mājaslapā www.mygym.com/latvia), lai vari pārliecināties, ka laiks, kas pavadīts ar bērnu aktīvi, ir divreiz foršāk pavadīta bērnība! 
 

Tiekamies!