Grāmata, kā sasniegt savas jomas kalngalus, neizdegot un saglabājot harmoniju

Robins Šarma jau vairāk nekā 20 gadus dalās savā pieredzē par to, kā sasniegt savas izraudzītās jomas kalngalus, un piedevām darīt to tā, lai saglabātu iekšējo harmoniju, neizdegot un neatstājot novārtā cilvēkattiecības. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Klubs 5Jau iepriekšējos izdevumos Šarma ir minejis domu, ka ir svarīgi celties agri un “sagatavoties” dienai – gan fiziski, gan garīgi un morāli. Tie, kuriem pieci no rīta šķiet daudz par agru, autora ieteiktās stratēģijas un darbarīkus var izmantot arī tad, ja pulkstenis rāda pavisam citus ciparus. Svarīgākais ir netraucēts laika periods tieši sev. 


Autora klientu lokā ir slaveni privātuzņēmēji, leģendāru zīmolu veidotāji, sporta superzvaigznes, mūzikas ikonas un karaliskās ģimenes locekļi. 


Kā jau visas Šarmas grāmatas, arī šī nav vien sauss pamācību apkojums – autors vērtīgo materiālu ir izvērsis kā stāstu, kura galvenie varoņi ir kāds necils mākslinieks un nīkuļojoša uzņemēja. Viņu pārdzīvojumiem bagātā pieredze palīdz nonākt pie atziņas, ka viss dzīves līkločos sastaptais patiesībā ir fantastiska iespēja padziļināt saprašanos pašam ar sevi, lai veiksmīgi tiktu galā ar jebkuru izaicinājumu, kas galu galā ir neizbēgama dzīves sastāvdaļa.  

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.avottsabc.lv