Cepti āboli un citi kārumi no āboliem. 18 receptes rudens noskaņās

Ziemas āboli ir ideāli piemēroti dažnedažādiem gardumiem, kas gatavoti cepeškrāsnī. Smarža un tās radītā noskaņa – neaprakstāma!

Ābolus ieteicams lietot kā profilaktisku līdzekli, lai organismu pasargātu no saslimšanas un stiprinātu imunitāti.

FOTO: Shutterstock.com

Ābolus ieteicams lietot kā profilaktisku līdzekli, lai organismu pasargātu no saslimšanas un stiprinātu imunitāti.

Āboli ir bagāti ar A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C vitamīniem un minerālvielām: kalciju, dzelzi, magniju. Āboli satur fitoncīdus, tāpēc tos ieteicams lietot kā profilaktisku līdzekli, lai organismu pasargātu no saslimšanas un stiprinātu imunitāti. Ikdienā ābolus grauz svaigā veidā, svētkos – pagatavo kādu kārumu!

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti