Liepājā bezmaksas nodarbības mātes un bērna veselības veicināšanai

Veselības veicināšanas un slimību profilakses projekta “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros jaunajām ģimenēm Liepājā piedāvā dažādas nodarbības.

Nodarības topošajiem vecākiem arī Liepājā.

FOTO: Shutterstock.com

Nodarības topošajiem vecākiem arī Liepājā.

Nodarbību cikli grūtniecēm. Nodarbībās tiek apskatītas tēmas par gatavošanos dzemdībām, dzemdību norisi pašpalīdzību un partnera palīdzību dzemdībās, zīdīšanu un pēcdzemdību laiku.
Atbalsta grupu nodarbību cikli ģimenēm ar bērniem dažādās vecuma grupās. Atbalsta grupās tiks apskatītas tādas tēmas kā bērna aprūpe, bērna barošana, attīstība un drošība, atbalsts vecākiem u.c. 


Informatīvas grupu nodarbības vecākiem ar bērniem līdz 2 gadu vecumam, kurās tiek apskatītas tēmas par bērna ēdināšanu, valodas attīstību, emocionālās vides veidošanu ģimenē, fizioterapeita meistarklase. 

Nodarbības tiek organizētas sadarbībā ar ģimeņu centru “Liepa”’, tāpēc par tuvākajiem pasākumiem aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai centrs Facebook lapā. Vietu skaits grupās ir ierobežots, tāpēc nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. 


Visas nodarbības tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros. 

Reklāma
Reklāma


Papildu informācija www.liepaja.lv/veseliba vai zvanot Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļai pa tālruni 634 04 747

Liepājas logo