Sitieni pa seju un lauzts deguns – Iecavas pamatskolā pirmklasnieks piedzīvo prātam neaptveramu vardarbību

Iecavas pamatskolas pirmklasnieka mamma nolēmusi neklusēt. Vēršoties pie TV3 raidījuma “Bez Tabu”, viņa pastāsta par prātam neaptveram vardarbību, ko viņas dēlam nācies piedzīvot skolas telpās.

 

Kadrs no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no video.

Laimas dēls starpbrīdī skraidījis pa gaiteni, kad viņam klāt pienācis vecāks puisi, kurš mazajam zēnam trīs reizes iesitis pa seju, salaužot degunu. 

Ārsti negarantē, ka puikas deguns jebkad būs taisns, jo trauma esot nopietna – zēns saņēmis trīs sitienus pa seju – starp acīm, pa žokli un lūpām. Slimnīcas ārstu slēdzienā minēts – virspusēji galvas ievainojumi un lauzts deguns. 

Negadījums noticis 13. novembrī. Kopš tā laika mazais ārstējas un skolā nav bijis. Mamma ir neizpratnē, kāpēc sitējs joprojām neesot noskaidrots. Iecavas pamatskolas direktore Aija Semjonova neslēpj, ka šo incidentu atrisināt esot grūti, jo skolas rīcībā esošie fakti neliecinot, ka šāda situācija vispār ir notikusi.

“Esam aptaujājuši skolēnus, skolotājus, bet nav nevienas informācijas, ka kaut kas tāds vispār būtu atgadījies. Neviens neko nezina par šo faktu,” atkārtoti uzsver skolas direktore. Tāpat viņa norāda, ka veiktas visas nepieciešamās darbības, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. 

Mamma gan ir pārliecināta, ka piekaušanas gadījums ir noticis skolā, jo pati no rīta dēlu aizvedusi uz klasi, bet, kad stundas beigušās, tētis puisēnu sagaidījis pie skolas ārdurvīm un aizvedis mājās. 

Pirmklasnieks skolā mācījies vien pāris nedēļas, jo, mainot dzīvesvietu, nācies mainīt arī skolu. Kā stāsta ievainotais, negadījums noticis 3. stāvā, kur atrodas viņa klase. 

Reklāma
Reklāma

Par notikušo informēta ir arī Valsts policija un bāriņtiesa. Kā apgalvo policijā, lietā ir veiktas visas nepieciešamās pirmatnējās darbības – pieprasīti video ieraksti un visa nepieciešamā informācija. 

 

No portāla Jauns.lv