Black Friday Sale: dāvanu karte aktīvai atpūtai ar 20% atlaidi

Tikai vienu dienu, 29. novembrī, populārais “GUNSnLASERS” izklaides parks rīko Black Friday Sale, piedāvājot iegādāties jaudīgu dāvanu dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos tiem, kuriem patīk sportiska atpūta un sacensību gars. 

Foto: GUNSnLASERS

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: GUNSnLASERS

Pilnībā visas dāvanu kartes tikai vienu dienu (29.11.19.), būs nopērkamas ar 20% atlaidi. Dāvanas vērtību nosaki Tu - sākot no 10€ vai konkrētam personu skaitam!


Pieejama drukāta un elektroniska dāvanu karte
“GUNSnLASERS” piedāvā iegādāties dāvanu kartes drukātā un elektroniskā formātā vērtībā no 10€ līdz 100€ vai konkrētam personu skaitam, piemēram, vienai vai divām personām braucieniem ar elektrokartingiem. Šobrīd dāvanu kartes var iegādāties uz vietas izklaides parkos Andrejsalā un Juglā, kā arī saņemt elektroniski savā e-pasta adresē pēc apmaksas veikšanas.

 

Dāvanu karte pieejama:

  • braucieniem ar elektrokartingu;
  • lāzertag jeb lāzera peintbola spēlēm;
  • peintbola spēlēm ar krāsu vai gumijas bumbiņām;
  • airsoftam;
  • jebkuram no “GUNSnLASERS” pakalpojumiem, lai dāvanas saņēmējs varētu pats izvēlēties sev tīkamāko aktivitāti.

 

Ja meklējat dāvanas vīrietim, sievietei un bērniem, kuri mīl aktīvu atpūtu, tad izmantojiet īpašo Black Friday Sale 29. novembrī. Izdevīgākas cenas nebūs, tādēļ jau laikus parūpējieties par emocijām piepildītu Ziemassvētku dāvanu!

 

Lai iegādātos dāvanu karti:

  • rakstiet e-pastu uz adresi info@gunsnlasers.lv
  • zvaniet pa tālruni +371 27274646 (darba laiks katru dienu arī vēlu vakaros)

 

Papildu informāciju par īpašo Black Friday Sale 29. novembrī meklējiet “GUNSnLASERS” mājaslapā ŠEIT! Sekojiet jaunumiem arī Facebook lapā TE, lai nenokavētu šo un citus izdevīgus piedāvājumus!


Kādēļ izvēlēties dāvanu kartes no “GUNSnLASERS”?
Mūsdienās vairs nav nepieciešams dāvināt jaunu servīzi, tosteri vai citu mājās lietojamu preci. Tāpat arī dāvanas saņēmēji nevēlas zem Ziemassvētku eglītes redzēt lietu, ko noglabāt plauktā, lai tā krātu tikai putekļus. Šobrīd pieprasītākās dāvanas vīrietim, sievietēm un bērniem ir tās, kas sagādā neaizmirstamas emocijas un patīkamus brīžus.

 

“GUNSnLASERS” dāvanu kartes ir:

Reklāma
Reklāma
  • piemērotas pieaugušajiem un bērniem jau no 4 gadu vecuma;
  • nopērkamas Jūsu izvēlētā vērtībā, sākot no 10€;
  • pieejamas drukātā un elektroniskā veidā ar skaistu dizainu;
  • derīgas 6 mēnešus no iegādes brīža, tādēļ tās saņēmējs paspēs to izmantot;
  • nopērkamas jebkuram no “GUNSnLASERS” pakalpojumiem, ja nevarat izvēlēties, kura no aktivitātēm dāvanas saņēmējam patiktu labāk.

Sarūpējiet dāvanu, kas sagādās prieku un atmiņas, ko atcerēties vēl ilgi pēc piedzīvojuma! Lai saprastu atšķirības starp spēļu veidiem, turpiniet lasīt šo rakstu!

 

Dāvanu karte elektrokartingos
Ar elektrokartingiem var braukt pieaugušie un bērni, kas ir vismaz 1,2m gari. Kartingu jauda tiek pielāgota braucēja prasmēm un vecumam, lai būtu droši un ērti. Visjautrāk, ja dāvanu kuponi būs paredzēti vismaz divām personām, lai braucēji izjustu pozitīvu sacensību garu. Pateicoties apļa laiku korektai uzskaitei, katrs braucējs varēs aplūkot savu rezultātu un cīnīties par čempiona titulu.

Elektrokartingi
Foto: GUNSnLASERS


Dāvanu karte lāzertagā jeb lāzera peintbolā
Šī ir lieliska dāvana bērniem, jo viņi jo īpaši ir iecienījuši šo aktīvo un moderno šaudīšanās spēli. Lāzertagā ļoti bieži tiek svinētas dzimšanas dienas, kā arī skolēni brauc klases ekskursijās.

 

Mazliet vairāk par lāzertagu:

  • var spēlēt jau no 4 gadu vecuma;
  • nav sāpīgi, jo trāpījumu var just tikai ar nelielu vibrāciju un skaņas signālu;
  • spēles laikā tiek uzkrāta katra spēlētāja statistika;
  • pēc spēles visi saņem diplomu ar saviem rezultātiem;
  • spēles misijās tiek izmantoti interesanti atribūti, piemēram, karogi, viedie kontroles punkti, masti, slepenās kastes, atmīnēšanas bumbas u.c.

Lāzertags patīk arī dāmām, jo nav jābaidās no zilumiem, kas var palikt pēc peintbola spēles. Šī ir lieliska dāvanu karte arī uzņēmumiem, lai sarīkotu komandu saliedējošu team-building pasākumu.

Lazertags
Foto: GUNSnLASERS


Dāvanu karte peintbolā
Lielāka azarta cienītājiem noteikti patiks dāvanu kuponi peintbolā. Šobrīd izklaides parki “GUNSnLASERS” piedāvā divas opcijas:
1. peintbols ar gumijas bumbiņām (reball) iekštelpās;
2. peintbols ar krāsu bumbiņām āra laukumos.

Šī būs ļoti laba dāvana vīrietim, kā arī vidusskolas vecuma puikām, kuri grib izklaidēties kopā ar draugiem. Izvēlaties dāvanu karti naudas izteiksmē vai arī noteiktam spēlētāju skaitam, piemēram, 6 personām!

LāzertagsFoto: GUNSnLASERS


Dāvanu karte airsoftā
Dāvanu kuponi airsoftā ir piemēroti tiem, kas sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu. Šī ir stratēģiska un taktiska kaujas imitācijas komandu spēle. Lai gan spēles starta komplekta cena ir nedaudz augstāka nekā peintbolā, nav nepieciešams iegādāties papildu bumbiņas. Lielākoties pietiek ar 1000 bumbiņām, kas ir iekļautas starta komplektā.

Ja šogad Ziemassvētkos vēlaties dāvināt emocijas, izvēlaties “GUNSnLASERS” dāvanu kartes! Samaziniet sev svētku drudzi un iegādājieties dāvanas ar izdevīgu atlaidi lielajā Black Friday izpārdošanā, kas notiks jau 29.11.2019. Sekojiet informācijai “GUNSnLASERS” Facebook lapā ŠEIT un nenokavējiet atlaides!