Ģimenes izmēģina franču dermokosmētikas zīmola SVR produktus. Četras atsauksmes

Oktobrī četras ģimenes izmēģināja divus uz jutīgas ādas dermatoloģiski testētus franču zīmola SVR produktus - Topialyse huile micellaire mazgāšanās eļļu, kā arī Topialyse baume intensif. SVR Topialyse līnijas produkti mitrina ādu, mazina niezi, nomierina, attīra un atjauno ādas barjeru. Iepazīsties ar atsauksmēm!

SVR Topialyse līnijas produkti

FOTO: Mammamuntetiem.lv

SVR Topialyse līnijas produkti

19 gadus vecajai Elīnai ir tauriņveida eritēma un sejas ir izteiktas pūtītes, kā arī seja dažkārt kļūst sausa un "zvīņaina". "Ļoti patīk Topialyse huile micellaire mazgājamā eļļa, tā labi attīra sejas ādu un mitrina to. Produkts nomāc niezi, kā arī ir nepieciešams pavisam neliels eļļas daudzums, kas pietiek visai sejas ādai. Tā viegli klājas un neatstāj taukainas ādas sajūtu. Ļoti patika neuzkrītošā, bet patīkamā smarža. Mans sejas ādas stāvoklis viennozīmīgi ir uzlabojies," atsauksmēs dalās Elīna. 

Savukārt par Topialyse baume intensif Elīna saka: "Maigs balzams, labi mitrina ādu, viegli uzklājams, nepieciešams neliels daudzums. Nerada smaguma sajūtu, ļoti ātri iesūcas ādā un padara to maigu. Neuzbāzīga un maiga smarža, novērš ādas kairinājumu un niezi. Sejas āda ir kļuvusi daudz maigāka, mazinājies arī izteiktais apsārtums."

Atsauksmēs dalās 33 gadus vecā mamma Jurāte un 3 gadus vecā meita Matilde: "SVR Topialyse huile micellaire mazgājamā eļļai ir ļoti patīkama smarža, tā ir patīkama ādai, jo ar mazu līdzekļa daudzumu pietiek lielam ķermeņa laukumam. Tomēr pēc līdzekļa lietošanas, ķermenis šķita nedaudz lipīgs, tāpēc to sev un meitai lietoju tikai uz nakti. Ar sausas ādas problēmām cīnos jau 10 gadus, ārsti nav atraduši cēloni, tāpēc ādas kopšana manā ikdienā ieņem ļoti lielu nozīmi. Agrāk no rītiem modos ar niezožu kāju sajūtu, bet pēc eļļas lietošanas šī sajūta ir izteikti mazinājusies."

Topialyse baume intensif līdzeklis Jurātei šķita ļoti viegls krēms, kuru lietoja ikdienā. Krēms neradīja taukainu sajūtu un pēc lietošanas uzreiz varēja vilkt apģērbus bez traipiem. Krēmu izmēģināja arī trīsgadīgā Matilde, jo vēl nenoskaidrotu iemeslu dēļ parādījušies sausi pleķi ap dupsi un kāju aizmugurēm. Līdzeklis ir mazinājis mazās meitas ādas sausumu un arī apsārtums ir mazinājies.

38 gadus vecā Laura un viņas divus gadus vecais dēls Alekss arī izmēģināja SVR produktus: "Aleksam ir atopiskais dermatīts, kas ik pa laikam liek par sevi manīt, SVR produktus izmēģinājām pirmo reizi. Dēla dermatīts rada situāciju, ka uz bērna ādas lietoju tikai tādus produktus, kas ir dermatoloģiski testēti. Pēc Topialyse baume intensif lietošanas Aleksa ādas apsārtums un sausums mazinājās, tāpat arī nieze vairs nebija izteikta un dēls neradīja jaunas brūces."

Laura pati izmēģināja abus produktus un viņa novērtē, ka vienu līdzekli var lietot visa ģimene. SVR Intensif krēma konsistence ir ļoti patīkama - viegli uzklājas un ātri iesūcas ādā. Āda paliek maiga un samtaina, kā arī produktam nav pievienotas smaržvielas. Ķermeņa dušas eļļa labi klājās, ātri iesūcas ādā, bet jaunajai mammai nedaudz traucēja smarža un pēc produkta lietošanas āda šķita nedaudz lipīga. 

27 gadus vecā Dana ir priecīga izmantot SVR firmas produktus. Izmantojot SVR Topialyse Baume Intensif Danas sausās ādas psoriāzes jeb zvīņēdes stāvoklis jūtami uzlabojies. Apsārtums, nieze un sausums mazinājās un āda ir ieguvusi maigu un zīdainu sajūtu. 

Krēms ir baltā krāsā, salīdzinoši biezas konsistences, neatstāj taukainu sajūtu ne uz ādas, ne drēbēm, tas labi klājas, kā arī viegli un ātri iesūcas. Uzklājot krēmu uz ādas, tas atstāj plānu krēma kārtiņu un smarža ir minimāla, nav uzmācīga. "Noteikti turpināšu lietot SVR Topilayse Baume Intensif arī turpmāk un īpaši tad, ja psoriāzei būs kāds uzliesmojums," stāsta Dana.

Savukārt SVR Topialyse huile micellaire eļļu izmanto gan Dana, gan viņas draugs: "Eļļa labi mitrina ādu un noņem niezes sajūtu, jo ikdienā cīnos ar psoriāzi. Neskatoties uz to, ka ūdens mūsu mājās ir ciets, eļļa ļoti labi putojās.  Patika, ka var izmantot gan visam ķermenim, gan tikai sejas ādai. Ļoti patīkama smarža. Pēc dušas negribās ķermeni smērēt ar krēmu, jo āda ir patīkami maiga, bet neatstāj eļļainu sajūtu."