Krievijā tēvam grib atņemt bērnus, jo viņu mājās nav televizora un dēli prot tamborēt

Krievijā vietējie ciema iedzīvotāji un Nepilngadīgo lietu komisija visnotaļ agresīvi vērsusies pret vientuļo tēvu, kuram mājās nav televizora. Tas esot iemesls atņemt viņam tiesības audzināt dēlus.

 

FOTO: Shutterstock.com

Lai arī brīžiem varētu šķist, ka šīs ziņas ir izdomājums, tā tiešām nav. Novotulkas ciemā, Samaras apgabalā, Krievijā pret vietējo iedzīvotāju Ivanu Sidorovu vērsušās varasiestādes ar nodomu liegt viņam audzināt dēlus

Iemesls – ģimenes mājās nav televizora. Tā vietā bērni lasa grāmatas un apgūst dažādus mājas darbus, raksta Lenta.ru.
 

“Jūsu dēls prot tamborēt, kas nozīmē, ka viņš ir gejs”
Krievu medijs vēsta, ka Nepilngadīgo lietu komisija par “situāciju ģimenē” sākusi interesēties pēc tam, kad par Sidorova dēliem tai izstāstījuši viņu klasesbiedru vecāki. Pie komisijas viņi vērsušies ar sūdzību par to, kā bez TV audzinātie puikas ietekmē citus bērnus.

Iemesls – ģimenes mājās nav televizora. Tā vietā bērni lasa grāmatas un apgūst dažādus mājas darbus

 

9. oktobrī Sidorovs tika izsaukts komisijas priekšā un vainots vecāka pienākumu nepildīšanā.

“Jūsu bērni nezina, kas ir Čeburaška un kaķis Leopolds. Jums nav televizora, jūs viņiem [dēliem] māciet velns viņu zina ko, jūsu dēls prot tamborēt, kas nozīmē, ka viņš ir gejs. Jums un jūsu bērniem ir jāciena un jāpieņem tās vietas tradīcijas, kurā jūs dzīvojat. Kaut kā tā viņi man teica,” medijam paudis Sidorovs.

Reklāma
Reklāma

Izrādās, ka iepriekš Sidorovu ģimene dzīvoja ārpus Krievijas un viņa dēli prot vairākas valodas. Pats tēvs attālināti strādā ārzemju kompānijā un vienatnē audzina 11, 13 un 15 gadus vecos puikas. Vēl divi Sidorova bērni dzīvo kopā ar māti, Samarā. Vecāki ir šķīrušies.

Nepilngadīgo lietu komisija, ar lūgumu atņemt Sidorovam bērnus, jau ir vērsusies prokuratūrā.

 

No portāla Jauns.lv