Populāras sievietes dalās savos ieteikumos rudens sezonas apavu izvēlē

Rudens sezonu sagaidot, trīs iedvesmojošas sievietes tika aicinātas dalīties atziņās un savā apavu izvēlē gada tumšākajam gadalaikam. 

Rudens nāk ar plašu apavu klāstu

FOTO: Shutterstock.com

Rudens nāk ar plašu apavu klāstu

Šarmantā radio personība Maija Rozīte – Krištopane, atzītā stiliste Dace Krieviņa-Bahmane un iedvesmojošā plus size modele Tatjana Mackēviča izcēla kolekcijai raksturīgās 60. un 80.gadu noskaņas un izsmalcināto šarmu, un aicināja eksperimentēt gan ar krāsām, gan stila pretstatiem.


Piešaut krāsas košumam!
“Rudenī sastopamies ar tūkstošiem pelēkā toņu nokrāsām, tomēr es izvēlos krāsainu dzīvi un tālab ļaujos piešaut kaut ko košumam!”” Tā savu izvcēli šosezon raksturo šarmantā radio personība Maija Rozīte-Krištopane un gada tumšajā, vēsajā sezonā izvēlas apavus, kuri eleganti apvieno stilu, kvalitāti un ērtumu un šosezon atspoguļo apavu modi -  spēlējoties ar melno, raibumu un raksturu, kas piešķirt ar dažādām faktūrā - no lakādas spīduma līdz rakstiem, ko iedvesmojusi dzīvnieku. 


                                                                                                                        
60. gadu koķetērija un kovbojzābaki.
“Apavi nekad nevar būt par daudz, vai ne?” Retoriski jautā stiliste un modes dizainere Dace Krieviņa – Bahmane. "Es iemīlējos gan 60. gadu koķeti piemīlīgajos modeļos, gan arī 80. gadu iedvesmotajos apavos, un sarakstu vēl papildina stilzieti kovbojtipa zābaki.” savu izvēli raksturo Dace un sajūsmā piebilst: “Gribu visus!" 
 

Reklāma
Reklāma

Nebaidīties būt pamanāmai šosezon!
Savukārt populārā plus size jeb lielizmēra modele un populāru TV raidījumu dalībniece Tatjana  Mackēviča iedrošina sievišķīgāku formu īpašnieces: “Bieži sievietes ar krāšņākām ķermeņa aprisēm dod priekšroku būt gluži kā neredzamām un baidās savu garderobi atšķaidīt ar spilgtām detaļām.” Tatjana  iesaka: “Ja nevēlies iziet no komforta zonas un neesi gatava mainīt savu drēbju skapi, pilnīgi pietiks, ja ar kurpēm un aksesuāriem pievienosi dažus pamanāmus akcentus – tie vienmēr spēlē galveno lomu!” Tatjana aicina nebaidīties eksperimentēt, jo ar mazu triku palīdzību var justies lieliski pat garlaicīgākajā apģērbā, un augstas kvalitātes apavi un aksesuāri ir vispārdomātākais un ilggadīgākais gudras sievietes ieguldījums.
 


Pretstati un sportiska luksusa pieskāriens.
Zīmols Hogl šosezon piedāvā kontrastu pilnu kolekciju, uzsverot, ka pasaule ir kā skatuve, kur mode ir mūsu personības izpausme. “Pretstati piesaista” – uzsver dizaineri, ar šo frāzi aprakstot ne tikai savstarpējās attiecības, bet aicnot arī modē kombinēt dažādus, pat škietami atšķirīgus stilus, lai tērpi izskatītos patiešām aizraujoši. Kontrasti parasti tiek radīti, izmantojot dažādas krāsas, materiālus un stilus, un Hogl kolekcijā pretruna nav krāsa, bet gan elegances un ielas stila, sievišķības un vēsuma apvienojums. Šoruden modē dominē pārbaudīti potīšu zābaki, kuras valkātāja pasaulei gluži kā parāda, kāda viņa ir - varena sieviete ar attieksmi! Savukārtkrokodilādas efekta potīšu zābaki ir viens no šīs sezonas modes kliedzieniem, kas jums nepieciešams, lai kombinētu perfektu rudens izskatu. Romantiskāk noskaņotajām zīmols piedāvā šņorzābakus un pat papēžus ar ziedu rakstu.

Spīdīgas ādas zābaki ar čūskas ādas nospiedumiem piešķir apaviem papildu luksusa pieskārienu un pārliecinošu stila izpausmi. Kurš būtu domājis, ka ikdienas stils apvienojumā ar eleganto var tik labi mijiedarboties un ka sportiskais izskats var būt tik krāšņi?