5 meistarklašu cikls “No pamatiem līdz sapņu grimam”

Tu ar zināmu apbrīnu raugies uz tām sievietēm, kas pat pirmdienās, pat pēc vētrainas ballītes un pat pēc negulētas nakts ar bērnu un viņa vēdervīrusu izskatās pēc normāliem cilvēkiem? Ar svaigumu sejā un nevainojami iezīmētām acīm? Tev ir aizdomas, ka viņas zina kaut kādus mefistofeliskus noslēpumus?

Norises laiks: ceturtdienās no plkst. 13:00 līdz 15:00. Meistarklašu sākums 10. oktobrī. I’mperfekt Viesistabā, Rīgā, Ģertrūdes ielā 23.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Norises laiks: ceturtdienās no plkst. 13:00 līdz 15:00. Meistarklašu sākums 10. oktobrī. I’mperfekt Viesistabā, Rīgā, Ģertrūdes ielā 23.

Mieru, nekā pārdabiska tur nav. Viņas vienkārši ir noskaidrojušas, kā panākt, lai nemazgāti mati izskatās kā tikko no friziera un kā piespiest savu roku netrīcēt, kad velk slapjo laineri gar skropstām…Un apguvušas citus skaistumkopšanas trikus, liekot tiem strādāt savā labā. Arī Ieva Ivanova ir viena no viņām. Tāpēc meistarklasēs gūsiet ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas zināšanas grima jeb meikapa uzklāšana. 

Ieva: „ Lai būtu vieglāk saprast, kas der tieši tev, šajās meistarklasēs katra grimēs sevi, tā vispilnīgāk un individuālāk pievēršoties ikvienam jautājumam. Kopīgi apspriedīsim citu dāmu ieteikumus, novērojumus un kļūdas. Uz nodarbībām ieteicams ņemt līdzi savu kosmētiku, kuru jau lieto – skropstu tušu, acu ēnas, lūpu krāsu u.c.”

Norises laiks: ceturtdienās no plkst. 13:00 līdz 15:00. Meistarklašu sākums 10. oktobrī. I’mperfekt Viesistabā, Rīgā, Ģertrūdes ielā 23.

Reklāma
Reklāma

Cena: 150 EUR

Sīkāka informācija: hello@imperfekt.com 

www.imperfekt.com