Jauniešus aicina apmeklēt atvērto durvju dienu "Kaņierī"

9. oktobrī no plkst. 15.00 līdz 18.00 Kaņiera ielā 15 jau astoto gadu pēc kārtas Rīgas jauniešu centrs “Kaņieris” aicina uz atvērto durvju dienu “Būvē pats”. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tās ietvaros jauniešiem būs iespēja klātienē tikties ar jaunatnes nevalstiskajām organizācijām, uzzināt par to darbību, kā arī spert pirmos soļus savas nākotnes karjeras virzienā. 
Šogad pasākumu veidos trīs galvenie posmi – vīzija, vajadzības un rīcība. Piedaloties organizāciju aktivitātēs, jaunieši būvēs katrs savu karjeras ceļa karti, sākot ar ideju līdz reālam rīcības plānam. Tāpat pasākumā varēs uzzināt par brīvprātīgo darbu un dalību starptautiskos projektos, kā arī par nepieciešamo atbalstu savu ideju īstenošanai.

“Būvē pats” ir vieta, kur atrast jaunus domubiedrus, smelties iedvesmu un drosmi darboties. Visas piedzīvotās emocijas jaunieši varēs iemūžināt fotogrāfijās īpašajā “Kaņiera fotobūdā”.
Atvērto durvju dienu organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Jaunatnes nodaļas Rīgas jauniešu centrs „Kaņieris”, un dalība tajā ir bez maksas.

Ikdienā RJC “Kaņieris” darbojas kā atbalsta punkts organizācijām un jauniešiem, kas vēlas savstarpēji sadarboties, apgūt un nodot citiem darba dzīvē nepieciešamās prasmes.

Vairāk par pasākumu: www.kopnica.lv vai www.facebook.com/kanieris 
 

 

Reklāma
Reklāma