"KURSHI HOTEL & SPA", Jūrmalā – viesnīca nesteidzīgai SPA atpūtai un ģimenes brīvdienām!

Rudens ir klāt, bet tas nenozīmē, ka nevaram vai nemākam atpūsties!  Jūrmala piedāvā lieliskas atpūtas iespējas arī rudens – ziemas sezonā. Dizaina viesnīca KURSHI HOTEL & SPA aicina pilnvērtīgi atpūsties, gan divatā, baudot romantiku restorānā KURSHI Terase vai relaksējošas SPA programmas KURSHI SPA,  gan kopā ar ģimeni, apmeklējot bērnu ēdiena gatavošanas meistarklasi vai atpūšoties viesnīcā un ūdens izklaides parkā “Līvu Akvaparks”. 

KURSHI HOTEL & SPA atrodas Jūrmalā, Dubultos

FOTO: Mammamuntetiem.lv

KURSHI HOTEL & SPA atrodas Jūrmalā, Dubultos

Šajā rudens sezonā piedāvājam īpašas cenas un atpūtas programmas:  
Skolēnu brīvlaika izskaņā, restorānā KURSHI Terase tiks organizēta meistarklase bērniem, kurā bērni gatavos iemīļotus ēdienus un kārumus, kopā ar šefpavāru – Ēriku Aleksejevu! Apvienojiet bērnu atpūtu ar pastaigu gar jūru un baudiet Jūrmalas ainavas rudenī! 

Ja vēlaties pagarināt atpūtu kopā ar bērniem, izvēlaties īpašo piedāvājumu ar nakšņošanu un “Līvu akvaparks” apmeklējumu. Bērni būs sajūsmā, nē visa ģimene būs sajūsmā!

Romantikas tīkotāji - palutiniet savas garšas kārpiņas restorānā KURSHI Terase, baudot Gunta Branča saksofona spēli un rudens ēdienkarti, š.g. 12. oktobrī. Šefpavārs ir sagatavojis jaunu sezonas piedāvājumu ar kuru labprāt iepazīstinās arī Jūs! 

Piedāvājam nesteigties mājup un pagarināt atpūtu, nakšņojot viesnīcā un izbaudot laiskas brokastis, kuras nebūs jāgatavo pašiem! Skan vilinoši? Tad īpašais piedāvājums “Rudens samts” būs lieliska un izdevīga izvēle! 

Reklāma
Reklāma

Bet SPA tīkotājiem – ir plašas iespējas baudīt lieliskas ķermeņa masāžas, SPA rituālus un estētiskās ķermeņa procedūras, ļoti profesionālu meistaru rokās, mūsu KURSHI SPA. Divu dienu atpūtai - visu iecienītā, nesteidzīgā SPA atpūta ar atbilstošu nosaukumu “Lūdzu, netraucēt…”, kurā iekļauta SPA programma “Liepzieds” ar izsildīšanos pirtiņās, ķermeņa pīlingu un relaksējošu masāžu, ērts viesu numuriņš, salds sagaidīšanas kompliments un nesteidzīgas brokastis restorānā. Šī programma būs patiess enerģijas lādiņš tuvojošai ziemas sezonai.  

Izvēlies savu atpūtu, palutini sevi un savus tuvākos! 

Informācija un rezervācijas KURSHI HOTEL & SPA: +371 67878900, info@kurshihotel.lv 
Atrašanās vieta: Dubulti, Ceriņu iela 22, Jūrmala 
www.kurshihotel.lv