Kinoteātra "Splendid Palace" repertuārs līdz 3. oktobrim

Kinoteātra "Splendid Palace" jaunumi no 20. septembra līdz 3. oktobrim. 

Filmas Dadzītis publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filmas "Dadzītis" publicitātes foto.

OĻEGS. Latvija, Lietuva, Beļģija, Francija, 2019. Drāma

Garums: 108 min.

Režisors: Juris Kursietis

Lomās: Valentin Novopolskij (LT), Dawid Ogrodnik (PL), Anna Próchniak (PL),  Adam Szyszkowski (PL), Guna Zariņa (LV)

Oļegs, vēloties tikt galā ar parādu nastu, mēģina sakārtot savu dzīvi un dodas peļņā uz Beļģiju, bet pēc darba vietas pazaudēšanas un sasaistīšanās ar poļu mafiju, attopas savas dzīves dziļākajā bezdibenī.

Viņš iekārtojas tur darbā savā profesijā - kā gaļas atkaulotājs gaļas kombinātā, taču peļņas iespējas pasliktina tas, ka Oļegs ir nepilsonis. Pēc konflikta darba vietā Oļegs paliek svešā valstī bez ienākumiem, tādēļ viņš pieņem nesen iepazītā poļa Andžeja piedāvājumu nākt viņa paspārnē.

Sākotnēji viss šķiet gludi - Oļegs tiek iekārtots darbā Andžeja firmā, kur viņa nodarbošanās ir saules kolektoru uzstādīšana. Tomēr pēc algas neizmaksāšanas seko konflikts ar poļiem. Pēc neveiksmīga mēģinājuma atrast ko citu Briselē, tiek panākts izlīgums. Pamazām atklājas Andžeja īstā daba. Oļegam izgatavo viltotu poļu pasi un apsola iekārtot jaunā darba vietā. Solījumi netiek pildīti, soli pa solim Andžejs Oļegu salauž gan fiziski, gan psiholoģiski.

Bez naudas, dokumentiem un telefona ziemas aukstumā Oļegam nav kur glābties. Kad ir sasniegts viszemākais eksistences punkts, viņam tomēr pietiek spēka atsperties un celties augšup.

Filma latviešu, angļu, krievu, poļu, franču, flāmu valodās ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 12+

Filmas PIRMIZRĀDE kinoteātrī "Splendid Palace" 2.oktobrī plkst.19:00!

Lielajā zālē: 02.10. seanss 19:00 PIRMIZRĀDE; 03.10. seanss 18:00 

 

SENIORU SEANSS – GĒRNSIJAS LITERATŪRAS UN TUPEŅMIZU PĪRĀGA BIEDRĪBA

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Apvienotā Karaliste, Francija, ASV, 2019. Drāma

Garums: 124 minūtes

Režisors: Mike Newell  

Lomās: Lily James, Jessica Brown Findlay, Tom Courtenay, Michiel Huisman, Katherine Parkinson, Marek Oravec,Jack Morris, Matthew Goode

Sirsnīgs, patiess, aizkustinošs un īsts stāsts par mīlestību apburošajā Gērnsijas salā, kas pilna gaismas, jūras viļņu, pludmales smaržas un vēja brāzmu.

Pēckara Londonā jaunā rakstniece Džuljeta mēģina atrast sižetu savai nākamajai grāmatai, taču viņai galīgi negribas rakstīt par kara šausmām, bet citi temati šķiet vai nu garlaicīgi, vai nepiemēroti. Viņai palīdz nejaušs gadījums – vēstule no kāda Gērnsijas salas cūkkopja. Izrādās, pat cūkkopjiem patīk lasīt grāmatas, un šis viņai nepazīstamais Dosijs, kura rokās nonākusi grāmata, kas agrāk piederējusi Džuljetai, lūdz viņu ieteikt kādu labu grāmatu veikaliņu.

Gērnsijas salā tobrīd ir ļoti grūti tikt pie grāmatām, jo sala, kas kara laikā bija vācu okupētā zona, pavisam lēnām sāk atgūties un atjaunoties. Vēstule sagriež kājām gaisā Džuljetas dzīvi. Stāsts par grāmatu klubu, kas bija kļuvis par aizsegu aizliegtām tikšanām, ievelk un aizrauj jauno rakstnieci. Sākas sarakste ar ļoti dažādiem cilvēkiem. Bet Džuljeta nenojauš, ka salas iedzīvotāji un grāmatu klubs pilnībā mainīs viņas dzīvi un palīdzēs atrast laimi.

Filmas pamatā Mērijas Annas Šaferes un Annijas Barouzas tāda paša nosaukuma romāns.

Vecuma ierobežojums:12+

Filma angļu, vācu, franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kinoteātrī “Splendid Palace” 24. septembrī plkst. 13.00!

 

JELGAVA '94. Latvija, 2019

Drāma

Garums: 86 min.

Režisors: Jānis Ābele

Scenārija autors: Matīss Gricmanis

Operators: Aigars Sērmukšs

Mākslinieks: Aivars Žukovskis

Producente: Antra Cilinska.

Lomās: Bruno Bitenieks, Alekss Tauriņš, Endijs Žuks, Elizabete Zviedre, Alise Danovska, Sandris Broks, Ieva Puķe, Kaspars Gods, Māra Ķimele, Andris Keišs, Kaspars Aniņš, Jānis Jarāns, Ilze Pukinska, Elīna Vaska, Gļebs Beļikovs, Igors Nazarenko, Katrīna Puķe, Jānis Gorškovs, Mārcis Broks

Filmas “Jelgava ’94” stāsta centrā ir četrpadsmitgadīgais Jānis, Jelgavas puika ar “zubra” līmeņa mācību sasniegumiem, kurš cenšas būt neviena nepamanīts. Tomēr iemīlēšanās klasesbiedrenē Kristīnē un nejauši iegūtie draugi Nāve un Zombis neatgriežami aizsāk jaunu lappusi Jelgavas pusaudža dzīvē – ir jāspēlē grupā, jāklausās metāls, vajadzīgas īstās drēbes un līdz asarām jānoved skolotāji un vecāki.

Filma latviešu valodā.

Spēlfilma "Jelgava '94" kinoteātrī "Splendid Palace" no 26. septembra!

Lielajā zālē: 26.09. seansi 18:00, 20:00; 27.09. seanss 20:30; 28.09. seansi 15:30, 20:30; 29.09. seansi 13:00, 18:00; 30.09. seanss 18:00; 03.10. seanss 20:15.

Mazajā zālē: 27.09. seanss 15:00; 01.10. seanss 20:30; 02.10. seanss 16:00

 

ATKAL NEPRĀTĪGĀS KĀZAS. Serial Bad Weddings. Francija, 2019

Komēdija, drāma

Garums: 99 min.

Režisors: Philippe de Chauveron

Lomās: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan

Klods un Marī Verneiji atkal piedzīvo ķibeli. Visi četri znoti – Rašīds, Dāvids, Šao un Šarls – nolēmuši pamest Franciju kopā ar sievām un bērniem, lai izmēģinātu laimi citur. Klods un Marī nespēj ne iedomāties dzīvi bez ģimenes un ir gatavi darīt visu, lai to paturētu.

Kofi pāris ierodas Parīzē uz meitas kāzām. Arī viņus gaida neiedomājams pārsteigums.   

Filma franču, ebreju, portugāļu valodās ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 12+

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 27. septembra!

Lielajā zālē: 27.09. seanss 18:00; 03.10. seanss 15:30 

Mazajā zālē: 28.09. seanss 16:00; 29.09. seanss 18:3030.09. seanss 20:30; 01.10. seanss 18:30

 

ODESA. Krievija, 2019. Komēdija, drāma

Garums: 130 min.

Režisors: Valērijs Todorovskis

Lomās: Irina Rozanova, Leonīds Jarmoļņiks, Jevgeņijs Ciganovs, Ksenija Rapoporta, Jevgeņija Brika

Valērija Todorovska filma “Odesa” – viens no galvenajiem viņa mūža veikumiem

No 27. septembra kinoteātris "Splendid Palace" demonstrēs talantīgā režisora Valērija Todorovska („Dižais balets“, „Stilīgie“, „Kurlo zeme“)  jaunāko darbu „Odesa“. 30. festivāla „Kinotaurs“ atklāšanā filma izpelnījās skatītāju ovācijas. Filmas pamatā ir režisora atmiņas, darbība notiek Odesā 1970. gada vasarā.

Odesa, karsts 1970. gada augusts. Tveices nomocītie atpūtnieki piepildījuši pilsētas pludmales no Lanžeronas līdz Černomorkai. Viņu klaigas un spiedzienus pastāvīgi pārspēj balss no skaļruņa: “Apmaldījies puisēns Žora zilā cepurītē. Vecākiem nekavējoties jāpienāk pie radio mezgla!” Bet vakarā, kad saule kā nokaitēta bumba nolaižas aiz horizonta, nebeidzama raiba ļaužu upe plūst pa platajiem Deribasovskas ielas trotuāriem uz Piejūras bulvāri, kur līdz dziļai naktij nerimst trokšņaina jautrība.

Pašā sezonas plaukumā piepeši tiek izsludināta karantīna, jo noticis holeras uzliesmojums. Pilsēta pamirst kā nelaimes priekšnojautā. To vidū, kuri kļuvuši par epidēmijas ķīlniekiem, ir arī Boriss, starptautisko ziņu žurnālists, kas uz pāris dienām ieradies pie sievas radiniekiem. Negaidītais briesmu tuvums iespaido visas ģimenes dzīvi: izlaužas iekšējas pretrunas un daudzus gadus apslēpti konflikti, pārvēršot klusu Odesas pagalmu graujošas ģimenes drāmas arēnā. Ekstremālā situācija saasina jūtas un vēlmes, tā radīdama nepieciešamību dzīvot kaislīgi un pārdroši. Te būs viss: seni noslēpumi un satriecoša atmaskošana, drosmīga rīcība un aizliegta mīlestība. Augusta svelmē virmojošais gaiss, aizkara plīvošana, pie miklās pieres pielipušie mati... Atmiņas kā saules mirga, kas spēlējas ar iztēli; dzintarā sastingusi gaišas nostalģijas lāse, kas vēsta par irstošo pasauli, ko aiznesis pārmaiņu vējš.

Filma uzņemta uz 35 mm kinolentes, lai ar attēla dabisko “graudainumu” radītu nepieciešamo laika filtru un kopā ar unikālajām dekorācijām pārceltu uz 1970. gada Odesu – pilsētu, kuras nav.

Šī filma ir režisora mūža sapnis, un tajā viņš sapulcinājis vislabākos aktierus. “Odesā” redzēsim burvīgo Irinu Rozanovu, Leonīdu Jarmoļņiku, Jevgeņiju Ciganovu, Kseniju Rapoportu un daudzas citas Krievijas kinozvaigznes, kuru tēlojums ar nelielu nostalģijas pieskaņu  darīs filmu lielisku.

Vecuma ierobežojums: 18+

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 27. septembra!

Lielajā zālē: 28.09. seanss 17:30 

Mazajā zālē: 27.09. seanss 17:30; 29.09. seanss 16:00; 30.09. seanss 17:30; 01.10. seanss 16:00; 03.10. seanss 15:00

 

KINO BĒRNIEM - Auniņš Šons: Fermagedons

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

ASV, Lielbritānija, Francija, 2019

Animācija

Garums: 1h 26 min.

Režisors: Richard Phelan, Will Becher

Scenārija autors: Mark Burton, Nick Park, Jon Brown

Aktieri: Justin Fletcher, John Sparkes, Kate Harbour

Reklāma
Reklāma

Netālu no auniņa Šona fermas ir avarējis piemīlīgās un draiskās citplanētietes Lu-Las kosmosa kuģis. Lu-Las neparasto spēju, nebeidzamo blēņu un galaktikas mēroga atraugu apburts, Šons nolemj palīdzēt savai jauniegūtajai draudzenei atgriezties mājās, nenojaušot, ka nežēlīga citplanētiešu mednieku organizācija jau dzen viņiem pēdas. Vai Šons un viņa bars spēs novērst Fermagedonu, pirms nav par vēlu?

Piedzīvojumu komēdija “Auniņš Šons: Fermagedons” tapusi animācijas studijā “Aardman Animations”, kas veidojusi tādas filmiņas kā “Voless un Gromits”,  “Vistu dumpis”, “Auniņš Šons. Filma” un citas. Filmas režisori ir Vills Bečers un Ričards Felans, bet scenārija autori - Marks Bērtons, Niks Pārks un Džons Brauns.

Filmiņu sapratīs ikviens skatītājs, jo tās varoņi runā paši savā valodā.

Vecuma ierobežojums: nav

Lai mazie kino mīļotāji iejustos “Splendid Palace” mājīgajās telpās un ērti baudītu filmu, bērni kinoteātrī kopā ar vecākiem, vecvecākiem, māsām, brāļiem un draugiem ir gaidīti stundu pirms seansa. Šajā laikā ikvienam atnācējam ir iespēja radīt savu pasauli ar GIGI Bloks – būvēt savu spēļu kinoteātri, māju, pili, pilsētu vai kaut ko citu.

Kinoteātrī "Splendid Palace" 28.septembrī plkst. 12.00, 5. un 12.oktobrī plkst. 12.00!

 

DOKUMENTĀLĀ KINO PIRMDIENAS – Palikt pa vidu. Lubāna klānos

The Middle Road. In the Lubāna Wetlands

Latvija, 2019

Garums: 94 min.

Režisore: Gunta Gaidamaviča

Lomās: Egons Dombrovskis, Inga Tropa, Gatis Gāga, Lauris Dzelzītis, Ivars Kļavinskis, Armands Kaušelis, Edgars Pujāts, Kaspars Gods, Matīss Millers, Māris Skrodis, Elīna Bojarkina, Alīda Pērkone, Armands Ikalis, Māris Bezmers, Madars Zvagulis, Indra Briķe, Mārtiņš Vilsons, Andis Strods, Ģirts Šolis, Dainis Sumišķis, Jānis Lācis, Elmārs Ponomarenko, Zane Gaidamaviča, Guntis Rozītis, Laura Ezerniece, Pāvels Terentjevs, Jānis Bērziņš , Raimonds Valters, Juris Petrovs, Deniss Petrovs, Rolands Oinass.

Dokumentālā filma “Palikt pa vidu. Lubāna klānos” ir režisores pētījums par notikumiem Lubāna ezera apkaimē 20. gadsimta 40. gados, kad viens otru nomainīja dažādi okupācijas režīmi. Tas bija izaicinājums ne tikai radu un kaimiņu attiecībām, bet arī katra spējai saglabāt cilvēcību. Režisorei šī tēma ir personiski svarīga, jo filmas notikumi skāra viņas vecvecāku ģimeni. Filmu caurvij trīs sižeta līnijas – 1) vēsturisko notikumu rekonstrukcija; 2) autores pētījumu process; 3) cilvēku attieksme un atcerēšanās stratēģijas mūsdienās.

Filma latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" 30. septembrī plkst. 20:00!

Pēc filmas Jautājumu un Atbilžu pusstunda kopā ar filmas režisori Guntu Gaidamaviču. Pasākumu vadīs kinoteātra “Splendid Palace” mākslinieciskā vadītāja, kinokritiķe Daira Āboliņa

 

STUDENTU kinoFEST'S 2019

Studentu kinoFEST'S ir nozīmīga publicitātes un iepazīšanās iespēja jaunajiem profesionāļiem no dažādām mākslas augstskolām, bet ne mazāk būtiski tas ir jauno talantu “medniekiem” kā potenciālajiem darba devējiem radošajās industrijās, kā arī studējošajiem un studēt gribošajiem jauniešiem, kuri savu dzīvi vēlas saistīt ar kino.

Konkursa uzvarētājs iegūs galveno balvu – 2000 EUR profesionālas kino filmēšanas tehnikas nomai! Būs arī “people’s choice” balva - kinoteātra “Splendid Palace” Zelta karte, kura dos iespēju apmeklēt kino seansus bezmaksas.

Labāko autoru kino tiks izrādīts publiski kinoteātrī “Splended Palace” 2019. gada 1. oktobrī nonstop kinovakarā. 

Šogad iesūtītos darbus izvērtēs kompetenta žūrija – režisore Anna Viduleja, režisors Matīss Kaža un aktrise, kostīmu māksliniece Jana Čivžele.

Studentu kinoFEST’S 2019 atbalstītāji SIA “Cinevera LV” un SIA “Arkogints” uzvarētājam kopā sniegs galveno balvu – 2000 EUR profesionālas gaismošanas un kino filmēšanas tehnikas nomai.

Kinoteātrī „Splendid Palace“  1.oktobrī plkst. 18.00!

 

SPIEGS, KURŠ MANS TĒVS. Latvija, 2019. Dokumentālā filma

Garums: 84 min.

Režisori: Jāks Kilmi , Gints Grūbe

Filma "Spiegs, kurš mans tēvs" ir personisks stāsts par to, ko nozīmē piedzimt spiega ģimenē un atrasties aukstā kara aizskatuvē. Filma vēsta par tulkotājas un atdzejotājas Ievas Lešinskas-Geiberes dzīvesstāstu un notikumiem, kas risinājās pirms 40 gadiem. 1978. gadā Ieva kā studente viesojās ASV pie tēva Imanta Lešinska, kurš tobrīd strādāja PSRS diplomātiskajā misijā  ANO, nolēma pārbēgt ASV pusē un šo piedāvājumu izteica arī savai meitai. Ģimenei tika piešķirtas jaunas personu identitātes un piedāvāts sākt dzīvi kā citiem cilvēkiem. 80. gadu vidū, pēc tam, kad Imants Lešinskis bija publiski nācis klajā ar VDK darbību Latvijā izgaismojošiem faktiem, viņš nenoskaidrotos apstākļos nomira.

Filma piedzīvoja startptautisko pirmizrādi Šefildas dokumentālo filmu festivālā 2019. gada jūnijā.

Filmas režiju un scenāriju veidojuši Jāks Kilmi un Gints Grūbe,  operators ir Aigars Sērmukšs, filmas montāžas režisors Armands Začs, komponisti Janek Murd, Jan Trojans,  skaņu režisors Lukaš Ujčik, filma veidota filmu studijā Mistrus Media kopprodukcijā ar Vācijas filmu kompāniju Kick Films, Čehijas kompāniju 8 Head Productions, Igaunijas kompāniju “Pimik”. Filmas tapšanu atbalstījis Nacionālais Kino centrs,  Creative Europe Media atbalsta programma, Čehijas un Igaunijas filmu institūts, Bavārijas filmu fonds, kā arī Vācijas sabiedriskā televīzija ARD/RBB, BR, Čehijas sabiedriskā televīzija, Latvijas televīzija, un Igaunijas sabiedriskā televīzija ERR.

Lielajā zālē: 01.10. seanss 15:30; 02.10. seanss 15:30

Mazajā zālē: 26.09. seanss 18:30; 27.09. seanss 20:00; 28.09. seansi 14:00, 18:00; 29.09. seanss 20:30; 30.09. seanss 15:00.

 

DADZĪTIS. The Goldfinch. ASV, 2019

Drāma

Garums: 149 min.

Režisors: John Crowley

Lomās: Nicole Kidman, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Ansel Elgort, Ashleigh Cummings

Teodors Dekers bija 13 gadus vecs, kad Ņujorkas Metropoles muzeja apmeklējuma laikā piedzīvoja teroraktu, kurā gāja bojā viņa māte. Traģēdija izmaina Teo dzīves gaitu, kur mijas sēras, vainas apziņa, atbrīvošanās un jauns sākums, kā arī mīlestība. Visā dzīves ceļā viņš turas pie kādas taustāmas cerības, piemiņas lietas no briesmīgās dienas, - nelielas glezniņas, kurā attēlots putniņš - dadzītis.

Emocionālā drāma “Dadzītis”, ko iedvesmojusi reāla holandiešu vecmeistara Karela Fabriciusa miniatūrā glezna, ir amerikāņu rakstnieces Donas Tartas Pulicera balvu ieguvušā romāna ekranizācija. To režisējis Džons Kraulijs (“Bruklina”). Galvenajās lomās – Ensels Elgorts (“Zaļknābis pie stūres”) un ASV kinoakadēmijas balvas ieguvēja Nikola Kidmena (“Stundas”, “Lielie mazie meli”). Citās lomās - Okss Feglijs (“Pīts un pūķis”), Enairins Barnards (“Denkerka”), Finns Volfhārds (“Tas”, “Stranger Things”), Sāra Polsone (“Slepenie dokumenti”), Lūks Vilsons (“Varenā Tenenbaumu ģimene”) un Džefrijs Raits (“Bada spēles”).

Vecuma ierobežojums: 16+

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 13. septembra!

Mazajā zālē: 26.09. seanss 15:30; 28.09. seanss 20:00; 03.10. seanss 20:00.

 

BRĪVĪBAS EKSPRESIS. Give Me Liberty. ASV, 2019. Komēdija

Garums: 110 min.

Režisors: Kirill Mikhanovsky

Lomās:  Lauren 'Lolo' Spencer, Chris Galust, Maxim Stoyanov

Krievu emigrantu atvase Viks (Kriss Galusts) ir apveltīts ar di Kaprio jaunekļa seju un svētā sirdsapziņu. Viņš strādā sociālajā dienestā par šoferi un bez ierunām palīdz visiem, par kuriem jūtas atbildīgs, - trakulim opim, mammai pianistei, vējgrābslei meitenei un ducim vecīšu, kas steidzas uz kapsētu atvadīties no draudzenes. Daudz netrūkst, lai Viku pavisam nomāktu rūpju nasta, taču dzīvē ir arī brīnumi – empātijas spēks ļauj sīkā afēristā saskatīt lāga dvēseli, skandālistē – trauslu skaistuli, mūždien īgnā radu saimē – mīļu ģimeni. 

Kirila Mihanovska filma guvusi atsaucību Sandensas un Kannu kinofestivālā. “Brīvības ekspresis” – tie ir drosmīgi jautājumi, sirsnīgas atzīšanās mīlestībā un aizkustinošs neprāts Bon Iver mūzikas pavadījumā.

Filma angļu un krievu valodās ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Mazajā zālē: 29.09. seanss 13:30; 03.10. seanss 17:30.

 

REIZ HOLIVUDĀ. Once Upon a Time... in Hollywood. ASV, Lielbritānija. Komēdija, drāma

Garums: 159 min.

Režisors: Quentin Tarantino

Lomās: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Emile Hirsch, Damian Lewis, Bruce Dern, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Tim Roth, Kurt Russell, James Marsden

“Reiz Holivudā” – režisora Kventina Tarantīno 9. filma, veltījums Holivudas zelta laikmeta izskaņai.

Filmas darbība norisinās Losandželosā 1969. gadā, hipiju ēras ziedu laikos. Bijusī televīzijas vesternu zvaigzne Riks Daltons un viņa ilggadējais triku dublieris Klifs Būts cenšas izsisties strauji mainīgajā Holivudas kino industrijā.

Filmas režisors un scenārija autors ir divkārtējais “Oskara” balvas ieguvējs Kventins Tarantīno (“Atsvabinātais Džango”), bet lomas atveido vesela zvaigžņu plejāde: “Oskara” laureāti Leonardo Di Kaprio (“Cilvēks, kurš izdzīvoja”) un Als Pačīno (“Sievietes smarža”), Breds Pits (“12 gadi verdzībā”), Margo Robija (“Es, Tonija”), kā arī Lūks Perijs (“Piektais elements”) un Dakota Feninga (“Pasauļu karš”).

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Lielajā zālē: 29.09. seanss 15:00

 

PAVAROTI. Pavarotti. ASV, 2019. Dokumentālā filma

Garums: 114 min.

Režisors: Ron Howard

Lomās: Spike Lee, Stewie Wonder, Princess Diana, Placido Domingo, Bono, Jose Carreras

Lučāno Pavaroti ar savu milzīgo talanta spēku bija reta personības, ģēnija un slavenības kombinācija. Uzstājoties uz pasaules lielākajām skatuvēm, viņš aizrāva klausītāju sirdis visur, kur vien parādījās. Būdams operdziedātājs, Pavaroti faktiski kļuva par vienu no lielākajām planētas  rokzvaizgnēm. Retas ģimenes intervijas, kadri ar Princesi Diānu, Nelsonu Mandelu un citām personībām režisora Rona Howarda režisētājā biogrāfiskajā filmā par cilvēku - leģendu.

Filma Angļu, itāļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 7+

Lielajā zālē: 28.09. seanss 13:00; 29.09. seanss 20:00; 30.09. seanss 15:30

Mazajā zālē: 26.09. seanss 20:30

 

KINO FESTIVĀLS „BALTIJAS PĒRLE“

No 19. līdz 25. septembrim kinoteātrī “Splendid Palace” norisināsies kino festivāls “Baltijas Pērle”. 

Vairāk par festivāla programmu: www.balticpearl.lv

 

 

Kases darba laiks: Darbadienās no plkst. 15:00 līdz pēdējā seansa sākumam, brīvdienās no plkst. 12:00 līdz pēdējā seansa sākumam. 


Ieskaties: www.splendidpalace.lv