Astrologs Baņķis par 13.septembri un pilnmēnesi: "Gaidāma vismelnākā piektdiena"

"Melnā piektdiena 13" šoreiz patiesi ar pāris ļoti bīstamiem melnumiņiem un "astro neaiku", portālu Jauns.lv informēja astrologs Kristaps Baņķis. "Pasargājam citus, lai ir piesardzīgi," viņš pauž.

 

Mieru, tikai mieru!

FOTO: Shutterstock.com

Mieru, tikai mieru!

Kā zināms, daudzviet pasaulē tiek uzskatīts, ka mēneša 13.datums - īpaši, ja tas iekrīt piektdienā - ir neveiksmīga diena. Cilvēki patur atmiņā "mīklainās sakritības", kad kādi negatīvi notikumi atgadās piektdienā, 13. datumā. Daži šo pazīmi traktē kā cilvēka psiholoģijas likumu, daži — kā kaut ko mistisku. Septembrī šis datums iekrīt tieši piektdienā, turklāt arī pilnmēnesī.

Baņķis par visu pēc kārtas:
1. Piektdiena iekrīt pilnmēness apogejā jeb "mini" pilnmēnesī (tālu no Zemes). Bet tas tikai vizuāli - ietekmes ziņā cilvēki izvilks no sevis visus pārgudri pārdrošus izgājienus un muļķības. Kļūdas uz līdzenas vietas. Bez vainas vainīgi upuri.
Tā kā pilnmēness ir zivju zīmē, tad gaidāmi negadījumi, traumas, krišanas, saindēšanās, nejaušību nelaimes, zādzības, izvarošanas, pašnāvības un citas briesmu lietas, kurām pie vainas nav tikai "nabadziņš" pilnmēness, bet viss kopējais planētu fons, par ko tad tālāk.

2. Diena ir bagātīgi planētu mijiedarbības apdāvināta, kur harmoniskas izpausmes dienas gaitā tuvāk vakaram pāraug riktīgā indes zobā. Abi melnie punkti saistāmi ar Mēness un Melnā Mēness bīstamo savienību - pilnmēness iedarbinātas!
Tādēļ var teikt, ka pa visiem gadiem, kopš aprakstu "melno piektdienu" šī ir vismelnākā, viņš skaidro.

Pl. 21:35 (un 3h pirms un pēc) Mēness spriedze ar Jupiteru iedod vēl pulveri pārspīlējumiem un situāciju neapzināšanai!

Uzreiz saku: visas idejas tajā laikā ir pārvērtētas un darbības nevajadzīgas! Tusiņš piektdienas vakarā - stulba doma, jo par to būs dārgi jāmaksā - ne vienmēr uzreiz (piemēram, meitene iepazīstas šajā vakarā ar puisi, kurš piemāna un piesmej vēlāk tā, ka visu mūžu atceras...)

3. Paldies Augšām, ka harmoniskās planētu izpausmes neļaus realizēties visiem melnajiem scenārijiem. Tēlaini sakot, policisti centīsies noturēt trakojošus trakos. Pa kādam izmuks...

4. Pl. 18:11 esošā astromaģija jeb planētu savienojums liecina, ka diena ieguvusi arī karmisku nozīmi, proti, viss labais vai sliktais, ko pats izdarīsi, ierakstās liktenī - un būs sekas. Savukārt viss, ko saņem pret sevi, ir kādas senākas darbības atmaksa. Abos gadījumos priekšzīmīga tava uzvedība liecina tev par labu. Tāda prastāk saprotama devīze būtu: "Netaisi sev un citiem sūdus ar izturēšanos, attieksmi, darbīnu, emocijām... Sēdi rāms un turi muti!"

Reklāma
Reklāma

5. Tā kā pati pilnmēness kulminācija turpinās arī sestdien, apraksts par "melno piektdienu" faktiski ir bīstamības trīsdiennieks - no ceturtdienas līdz sestdienai.

6. Pasaules līmenī ceru uz Augstāko Saprātu un balansu uz naža asmens, jo "elles vārtiem" visas durvis vaļā! Katliņš vārās, uztraucas astrologs un lūdz savu vēstījumu izplatīt tālāk.

 

No portāla Jauns.lv