Simtiem līdzcilvēku ada zeķītes jaundzimušajiem

Uzsākta labdarības akcija, kuras ietvaros līdzcilvēki aicināti adīt zeķītes un sedziņas jaundzimušajiem un priekšlaikus dzimušajiem bērniņiem. Biedrība „Tu esi gaidīts” saņem lielu atsaucību no līdzcilvēkiem, un kopš 24. jūlija ir pieteikušies vairāk kā 450 adītāji no dažādām Latvijas vietām. Saadītās zeķītes un sedziņas nonāks Liepājas Reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā.

FOTO: Shutterstock.com

Kopš akcijas sākuma ik dienu saņemam sūtījumus ar atbalstītāju paveikto no dažādām vietām Latvijā. Viens sūtījums saņemts arī no Amerikas Savienotajām Valstīm. Biedrība „Tu esi gaidīts” pateicībā par līdzcilvēku atbalstu: ”Patiess prieks, ka esam sadzirdēti gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Katra paciņa ir svētki, katrā paciņa ir mīlestības apliecinājums. Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi par jūsu vēlmi būt daļai no šīs Ziemassvētku akcijas un palīdzēt.”

Šī akcija ir aizsākums Ziemassvētku labdarības akcijai, tāpēc adījumus biedrība „Tu esi gaidīts” aicina sarūpēt līdz š.g. 15.oktobrim. Lai piedalītos un saņemtu papildus informāciju par adījumu izmēriem, vēlamo materiālu un ziedojuma nodošanu biedrībai „Tu esi gaidīts”, rakstīt uz e-pastu tuesigaidits@gmail.com.

 

Reklāma
Reklāma