Tehniskās jaunrades nams “Annas 2” uzņem jaunus audzēkņus un aicina uz svētkiem

Ceturtdien, 12. septembrī, Tehniskās jaunrades nams (TJN) “Annas 2” aicina bērnus un jauniešus, ģimenes un klases uz Svētkiem Annas ielā, kur pozitīvā gaisotnē varēs iepazīties ar nama interešu izglītības programmām, piedalīties darbnīcās un izmēģināt fizisko trasi.

Svētki Annas ielā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svētki Annas ielā

No plkst. 15.00 līdz 19.00 TJN “Annas 2”, Annas ielā 2, darbosies vairāk kā 40 atvērtās darbnīcas un nodarbības, kurās varēs gan radoši izpausties, gan iepazīties ar nodarbībās izmantotajām tehnoloģijām un procesiem. Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar nama skolotājiem un pieteikties sev interesējošām nodarbībām.

Šogad TJN “Annas 2” uzņem audzēkņus sešos mācību virzienos: Tehniskais modelisms, Multimediji, Mākslas un skaņu studijas, Amatniecība/Dizains, Cilvēks, daba un kustība, Valodas (vairāk informācijas www.tjn.lv). Paralēli atvērtajām  nodarbībām darbosies atpūtas zona ar spēlēm un iespēju izmēģināt spēkus industriālajā alpīnismā, kāpjot pa nama fasādes sienu, kā arī nobraukt ar trosi (Zipline) pāri Annas ielai. 

 

Svētkus Annas ielā jau 26. reizi rīko Tehniskās jaunrades nams “Annas 2” — pašvaldības interešu izglītības iestāde, kas sniedz iespēju apgūt laikmetam atbilstošas kompetences papildus formālajai izglītībai. Zināšanas, prasmes un pieredze, ko bērni un jaunieši šeit iegūst, palīdz pārliecinoši spert nākamo būtisko soli izglītības un profesijas izvēlē. Nodarbības notiek pēc darbnīcu principa — pieredzējis speciālists strādā individuāli ar katru audzēkni atbilstoši viņa interesēm un sagatavotības pakāpei. Ieeja pasākumā bez maksas.

Reklāma
Reklāma