Mammas kopā ar mazuļiem iepazīst jaunās Happy Pants biksītes

Autiņbiksīšu zīmols "Happy" ir laidis klajā sen gaidītu jaunumu - Happy Pants biksītes. Vasaras izskaņā piecas mammas kopā ar saviem mazuļiem izmēģināja tās un nu ir gatavas nodot savu vērtējumu arī jums. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Divgadīgās Madaras mamma Inta. "Esmu patīkami pārsteigta par autiņbiksīšu zīmola "Happy" Pants biksīšu lielisko kvalitāti. Izmēģināju meitiņai 5. izmēra biksītes un tās derēja kā uzlietas. Tām ir ļoti laba uzsūktspēja, mazuļa dupsis ir sauss un turklāt - nekādu noplūžu. Biksītēm ir patīkama, maiga tekstūras, tās ir superplānas un vienlaicīgi arī mīkstas. Elastīgā jostiņa labi pieguļ pie mazuļa vēderiņa, to nespiežot. Tāpat biksītes pēc lietošanas ir ērti salokāmas, izmantojot līmlentu," pieredzē dalās mamma Inta. 

1.9 gadu vecā Hardija mamma Inga. "Esam priecīgi, ka mums bija iespēja izmēģināt jaunās "Happy" biksītes. Man kā mammai ļoti svarīgi ir, lai abiksītes būtu mīkstas, neberztu, lai bērns tajās var viegli kustēties un "Happy" Pants noteikti tādas ir. Tāpat bija patīkami, ka biksītēm nav uzbāzīgu smaržu. Tās bija ērti un viegli uzvelkamas, bet uzsūktspēja ideāla!" stāsta mamma Inga. Vēl Hardija mamma novērtēja jautros zīmējumus, kas patika arī dēlam. Katru reizi, velkot citas biksītes, bija iespēja vērot zīmējumus un biksīšu maiņa pārvērtās par rotaļu un sarunu ar mazo. Inga zīmola "Happy" Pants biksītes aicina izvēlēties arī citas mammas, jo viņa pati turpmāk dēliņam lietos "Happy". 


3 gadus veco dvīņu mamma Sanita. "Meitenes augumā vēl ir mazas, tāpēc mums derēja 4. izmērs. Ikdienā biksītes vairs netiek lietotas, bet ejot gulēt drošības pēc vēl liekam. "Happy" Pants patika, jo tās ir plānas, bez augstas malas, kas vasaras laikā nesviedrē un gulēšanai ir ļoti piemērotas. Lietojot biksītes, pievēršu uzmanību, kā tās pieguļ bērna augumam un cik labi tās uzsūc mitrumu. Pēc "Happy" Pants lietošanas meiteņu dupši bija sausi un nekas negāja arī garām," jaunās biksītes pozitīvi vērtē mamma Sanita.  


1.5 gadus vecās Santas mamma Laila. Santa izmēģināja 4. izmēra "Happy" Pants biksītes. Mamma Laila dalās atsauksmēs: "Mani priecē, ka "Happy" ir šāds jaunums! Kad Santa bija maza, tad ikdienā izmantojām autiņbiksīšu zīmolu "Happy", bet kad meita palika tik kustīga, ka ar parastajiem klipšiem vairs netikām galā, tad bija jālūko kas cits. Tagad atkal varēsim atgriezties pie šī zīmola. "Happy" Pants biksītes ir viegli uzvelkamas, novilkt tās var ērti un speciālā maliņa plīst tai paredzētā vietā. Biksītēm nav specifiska smarža un tās patiesi ir ārkārtīgi mīkstas. Arī par uzsūktspēju varu teikti tikai to labāko, arī pēc nakts miedziņa gultiņa un dibentiņš bija sauss."

Reklāma
Reklāma

Laila vēl bija izpētījusi, ka uz biksīšu iepakojuma ir QR kods ar kura palīdzību nonāc īpaši izveidotā aplikācijā, kas ir aktuāls topošajām mammām, kā arī mammām, kuras baro mazuli ar krūti. Topošās mammas var sekot sava augošā bēbīša izmēram, bet barojošās māmiņas atradīs noderīgu rīku, kā piefiksēt mazuļa ēšanas laikus utt. 


1.8 gadus vecā Valentīna mamma Alise. Alise savam dēlam ierasti izmantoja autiņbiksītes ar klipšiem un nekad iepriekš nebija mēģinājusi biksītes. "Esmu patīkami pārsteigta, ka tas ir tik ērti un vienkārši. Uzvelkot "Happy" Pants biksītes savam dēlam, tās vienmēr ir vietā, nav vairs klipšu, kuri dažkārt ir jāpārsprauž, jo ir aizlīmēti nepareizajā vietā. Tāpat arī uzsūktspēja - dupsis sauss un nekas nav nogājis garām. Tikai nedaudz jāpiekārto "spārniņi" pie cirkšņiem un viss ir ideāli. Karstajos vasaras mēnešos būtiski, lai biksītes ir plānas un "Happy" Pants noteikti tādas ir," pieredzē dalās mamma Alise. 

Bērnu higiēnas preču zīmols Happy piedāvā īpaši maigas un plānas Happy Pants viegli uzvelkamās biksītes ar elastīgu jostiņu un augstu uzsūkstpēju. Laimīgam mazulim!