Jaunumi kinoteātra "Splendid Palace" repertuārā

Ieskaties kinoteātra "Splendid Palace" repertuārā no 6. līdz 12. septembrim. 

Filma Spiegs, kurš mans tēvs ir personisks stāsts par to, ko nozīmē piedzimt spiega ģimenē un atrasties aukstā kara aizskatuvē. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filma "Spiegs, kurš mans tēvs" ir personisks stāsts par to, ko nozīmē piedzimt spiega ģimenē un atrasties aukstā kara aizskatuvē. Publicitātes foto.

FILMAS "BRĪVĪBAS EKSPRESIS" SEANSS AR AKTIERA MAKSIMA STOJANOVA PIEDALĪŠANOS

Give Me Liberty. ASV, 2019

Komēdija

Garums: 110 min.

Režisors: Kirill Mikhanovsky

Lomās:  Lauren 'Lolo' Spencer, Chris Galust, Maxim Stoyanov

Krievu emigrantu atvase Viks (Kriss Galusts) ir apveltīts ar di Kaprio jaunekļa seju un svētā sirdsapziņu. Viņš strādā sociālajā dienestā par šoferi un bez ierunām palīdz visiem, par kuriem jūtas atbildīgs, - trakulim opim, mammai pianistei, vējgrābslei meitenei un ducim vecīšu, kas steidzas uz kapsētu atvadīties no draudzenes. Daudz netrūkst, lai Viku pavisam nomāktu rūpju nasta, taču dzīvē ir arī brīnumi – empātijas spēks ļauj sīkā afēristā saskatīt lāga dvēseli, skandālistē – trauslu skaistuli, mūždien īgnā radu saimē – mīļu ģimeni. Kirila Mihanovska filma guvusi atsaucību Sandensas un Kannu kinofestivālā. “Dāvā man brīvību” – tie ir drosmīgi jautājumi, sirsnīgas atzīšanās mīlestībā un aizkustinošs neprāts Bon Iver mūzikas pavadījumā.

Filma angļu un krievu valodās ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filmas seanss ar aktiera Maksima Stojanova (Maxim Stoyanov) piedalīšanos kinoteātrī "Splendid Palace"  6. septembrī plkst. 19:00 Lielajā zālē.

Lielajā zālē: 08.09. seanss 20:00; 10.09. seanss 20:00

Mazajā zālē: 07.09. seanss 12:30; 09.09. seanss 18:00; 11.09. seanss 18:15; 12.09. seanss 20:00

 

SPIEGS, KURŠ MANS TĒVS. Latvija, 2019

Dokumentālā filma

Garums: 84 min.

Režisori: Jāks Kilmi , Gints Grūbe

Filma "Spiegs, kurš mans tēvs" ir personisks stāsts par to, ko nozīmē piedzimt spiega ģimenē un atrasties aukstā kara aizskatuvē. Filma vēsta par tulkotājas un atdzejotājas Ievas Lešinskas-Geiberes dzīvesstāstu un notikumiem, kas risinājās pirms 40 gadiem. 1978. gadā Ieva kā studente viesojās ASV pie tēva Imanta Lešinska, kurš tobrīd strādāja PSRS diplomātiskajā misijā  ANO, nolēma pārbēgt ASV pusē un šo piedāvājumu izteica arī savai meitai. Ģimenei tika piešķirtas jaunas personu identitātes un piedāvāts sākt dzīvi kā citiem cilvēkiem. 80. gadu vidū, pēc tam, kad Imants Lešinskis bija publiski nācis klajā ar VDK darbību Latvijā izgaismojošiem faktiem, viņš nenoskaidrotos apstākļos nomira.

Filma piedzīvoja startptautisko pirmizrādi Šefildas dokumentālo filmu festivālā 2019. gada jūnijā.

Filmas režiju un scenāriju veidojuši Jāks Kilmi un Gints Grūbe,  operators ir Aigars Sērmukšs, filmas montāžas režisors Armands Začs, komponisti Janek Murd, Jan Trojans,  skaņu režisors Lukaš Ujčik, filma veidota filmu studijā Mistrus Media kopprodukcijā ar Vācijas filmu kompāniju Kick Films, Čehijas kompāniju 8 Head Productions, Igaunijas kompāniju “Pimik”. Filmas tapšanu atbalstījis Nacionālais Kino centrs,  Creative Europe Media atbalsta programma, Čehijas un Igaunijas filmu institūts, Bavārijas filmu fonds, kā arī Vācijas sabiedriskā televīzija ARD/RBB, BR, Čehijas sabiedriskā televīzija, Latvijas televīzija, un Igaunijas sabiedriskā televīzija ERR.

Filmas PIRMIZRĀDE kinoteātrī "Splendid Palace" 5. septembrī plkst.19:00!

Lielajā zālē: 05.09. seanss 19:00 PIRMIZRĀDE; 06.09. seanss 17:00; 08.09. seanss 18:00; 10.09. seanss 18:00; 11.09. seanss 18:00

Mazajā zālē: 07.09. seanss 15:00; 08.09. seanss 15:00; 12.09. seanss 18:00 

 

GĒRNSIJAS LITERATŪRAS UN TUPEŅMIZU PĪRĀGA BIEDRĪBA. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Apvienotā Karaliste, Francija, ASV, 2019

Drāma

Garums: 124 minūtes

Režisors: Mike Newell  

Lomās: Lily James, Jessica Brown Findlay, Tom Courtenay, Michiel Huisman, Katherine Parkinson, Marek Oravec,Jack Morris, Matthew Goode

Sirsnīgs, patiess, aizkustinošs un īsts stāsts par mīlestību apburošajā Gērnsijas salā, kas pilna gaismas, jūras viļņu, pludmales smaržas un vēja brāzmu.

Pēckara Londonā jaunā rakstniece Džuljeta mēģina atrast sižetu savai nākamajai grāmatai, taču viņai galīgi negribas rakstīt par kara šausmām, bet citi temati šķiet vai nu garlaicīgi, vai nepiemēroti. Viņai palīdz nejaušs gadījums – vēstule no kāda Gērnsijas salas cūkkopja. Izrādās, pat cūkkopjiem patīk lasīt grāmatas, un šis viņai nepazīstamais Dosijs, kura rokās nonākusi grāmata, kas agrāk piederējusi Džuljetai, lūdz viņu ieteikt kādu labu grāmatu veikaliņu.

Gērnsijas salā tobrīd ir ļoti grūti tikt pie grāmatām, jo sala, kas kara laikā bija vācu okupētā zona, pavisam lēnām sāk atgūties un atjaunoties. Vēstule sagriež kājām gaisā Džuljetas dzīvi. Stāsts par grāmatu klubu, kas bija kļuvis par aizsegu aizliegtām tikšanām, ievelk un aizrauj jauno rakstnieci. Sākas sarakste ar ļoti dažādiem cilvēkiem. Bet Džuljeta nenojauš, ka salas iedzīvotāji un grāmatu klubs pilnībā mainīs viņas dzīvi un palīdzēs atrast laimi.

Filmas pamatā Mērijas Annas Šaferes un Annijas Barouzas tāda paša nosaukuma romāns.

Vecuma ierobežojums:12+

Filma angļu, vācu, franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 30. augusta!

Mazajā zālē: 08.09. seanss 17:30; 09.09. seanss 20:30; 12.09. seanss 15:30

 

REIZ HOLIVUDĀ. Once Upon a Time... in Hollywood. ASV, Lielbritānija

Komēdija, drāma

Garums: 159 min.

Režisors: Quentin Tarantino

Lomās: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Emile Hirsch, Damian Lewis, Bruce Dern, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Tim Roth, Kurt Russell, James Marsden

“Reiz Holivudā” – režisora Kventina Tarantīno 9. filma, veltījums Holivudas zelta laikmeta izskaņai.

Filmas darbība norisinās Losandželosā 1969. gadā, hipiju ēras ziedu laikos. Bijusī televīzijas vesternu zvaigzne Riks Daltons un viņa ilggadējais triku dublieris Klifs Būts cenšas izsisties strauji mainīgajā Holivudas kino industrijā.

Filmas režisors un scenārija autors ir divkārtējais “Oskara” balvas ieguvējs Kventins Tarantīno (“Atsvabinātais Džango”), bet lomas atveido vesela zvaigžņu plejāde: “Oskara” laureāti Leonardo Di Kaprio (“Cilvēks, kurš izdzīvoja”) un Als Pačīno (“Sievietes smarža”), Breds Pits (“12 gadi verdzībā”), Margo Robija (“Es, Tonija”), kā arī Lūks Perijs (“Piektais elements”) un Dakota Feninga (“Pasauļu karš”).

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Lielajā zālē: 08.09. seanss 14:30; 10.09. seanss 15:00; 11.09. seanss 20:00; 12.09. seanss 19:30

 

TRAKĀS BRĪVDIENAS. Premières vacances. Francija, 2018

Komēdija

Garums: 102 min.

Režisors: Patriks Kasīrs

Lomās: Jonathan Cohen, Camille Chamoux, Camille Cottin

Mariona un Bens iepazīstas “Tinder” un jau pirmajā randiņā nolemj kopā pavadīt brīvdienas. Galamērķi viņi izvēlas uz labu laimi – dodas uz Bulgāriju. Drīz vien izrādās, ka abu priekšstati par ideālām brīvdienām krasi atšķiras. Mariona alkst pēc piedzīvojumiem, Bens – pēc pieczvaigžņu viesnīcas.  Viņam nedēļa jāpavada kopā ar vieglprātīgu un izklaidīgu meiteni, viņai jāpiecieš puisis, kuram visur līdzi roku dezinfekcijas šķīdums. Vai pirmās brīvdienas nebūs pārāk liels pārbaudījums jūtām, kas modušās “Tinder”?

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Mazajā zālē: 11.09. seanss 20:30

                     

PELDI VAI GRIMSTI. Sink or swim. Francija, Beļģija, 2018

Komēdija, drāma

Garums: 122 min.

Režisors: Gilles Lellouche

Lomās: Mathieu Amalric, Guillaume Canet, Benoît Poelvoorde, Jean-Hugues Anglade, Virginie Efira, Leïla Bekhti, Marina Foïs, Philippe Katerine

Īsti vīrieši – lai kādi tie nebūtu un ar kādām grūtībām tie nesastaptos – nekad nepadodas. Un, ja viņi apņemas ar kaut ko nopietni nodarboties, tad neviens viņus neapturēs: nedz naudas un laika trūkums, nedz arī citu cilvēku viedokļi. Un arī Francijā notiek tieši tā: kopā savācas lieliskais septiņnieks, lai izbēgtu no pieaugušo dzīves ikdienas grūtībām pavisam savdabīgā veidā, - izveidojot vīriešu sinhronās peldēšanas komandu.

Jo tad, kad problēmas velk dibenā, un šķiet, ka vairs nav izejas, ir svarīgi peldēt, nevis grimt!

Lieliski franču aktieri, smalks humors un īsts dzīves stāsts!

Filma franču, angļu, norvēģu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Mazajā zālē: 08.09. seanss 20:15

 

PĒC KĀZĀM. After the Wedding. ASV, 2019

Drāma

Garums: 110 min.

Režisors: Bart Freundlich

Lomās: Michelle Williams, Julianne Moore, Billy Crudup, Will Chase, Doris McCarthy

Izabella savu dzīvi ir veltījusi bāreņu patversmei Kalkutā. Miljonāre Terēza (Džuliana Mūra) kopā ar ģimeni dzīvo greznu dzīvi Ņujorkā un vada lielu mediju korporāciju.  Sev par milzu pārsteigumu, Izabella uzzina par milzīgu naudas summu, ko Terēza gatava ziedot viņas labdarības projektam, un mecenāte viņu ielūdz uz Ņujorku, lai apspriestu darījuma detaļas. Sarunas norit veiksmīgi, bet situācija mainās, kad Izabella satiek bagātās dāmas dzīvesbiedru. Kāds ir sācis spēli ar svešiem likteņiem...

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 12+

Reklāma
Reklāma

Mazajā zālē: 08.09. seanss 12:30

 

PAVAROTI. Pavarotti. ASV, 2019

Dokumentālā filma

Garums: 114 min.

Režisors: Ron Howard

Lomās: Spike Lee, Stewie Wonder, Princess Diana, Placido Domingo, Bono, Jose Carreras

Lučāno Pavaroti ar savu milzīgo talanta spēku bija reta personības, ģēnija un slavenības kombinācija. Uzstājoties uz pasaules lielākajām skatuvēm, viņš aizrāva klausītāju sirdis visur, kur vien parādījās. Būdams operdziedātājs, Pavaroti faktiski kļuva par vienu no lielākajām planētas  rokzvaizgnēm. Retas ģimenes intervijas, kadri ar Princesi Diānu, Nelsonu Mandelu un citām personībām režisora Rona Howarda režisētājā biogrāfiskajā filmā par cilvēku - leģendu.

Filma Angļu, itāļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 7+

Lielajā zālē: 09.09. seanss 17:30

 

MAĢISKĀS NAKTIS. Notti magiche. Itālija, 2018

Komēdija

Garums: 125 min.

Režisors: Paolo Virzì

Lomās: Mauro Lamantia, Giovanni Toscano, Irene Vetere

Pagājušā gadsimta 90. gadi. Vakarā, kad noslēdzas Pasaules kauss futbolā, no Tibras izceļ kāda producenta līķi. Galvenie aizdomās turētie šīs slepkavības lietā ir trīs daudzsološi scenāristi...   Filma, kurā film noir elementi ievīti satīriskā komēdijā, stāsta par itāļu kino Zelta laikmetu. Pats režisors šo darbu raksturo kā kaislīgu, sentimentālu un ironisku ceļojumu caur dižā Itālijas kino pēdējā uzplaukuma perioda spožumu un postu. Par galvenās lomas atveidojumu viņa iepriekšējā filmā ("The Leisure Seeker") Helēna Mirrena tika nominēta Zelta globusam kategorijā “Labākā komēdijas vai mūzikla aktrise”.

Filma itāļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Mazajā zālē: 11.09. seanss 15:30 

 

UKRAINAS KINO DIENAS

No 5. līdz 7. septembrim kinoteātrī "Splendid Palace" norisināsies UKRAINAS KINO DIENAS.

PROGRAMMA:

05.09.2019.

16:30 “Foto izstādes atklāšana “Aleksandrs Dovženko - 125”.

17:00   D/f  “Mihails  un Daniels”

19:00   M/f “Vulkāns”

 

06.09.2019.

17:00   M/f  “Zeme”

19:00   M/f  “Kalnu sieviete: karā”

 

07.09.2019.

17:00   A/f “Mana zeme Ukraina”

Bērnu grāmatas „Kaķa ceļojumu dienasgrāmata” prezentācija

19:00  D/f “MIF” 05.-07.09

 

IEEJA BEZ MAKSAS

 

FILMAS. FAKTI. FRAGMENTI

Kinorežisores Ilonas Brūveres  radošais vakars Splendid Palace

10. septembrī plkst. 18:00 Splendid Palace Latvijas  Kinematogrāfistu  savienība aicina uz kino & TV režisores un žurnālistes Ilonas Brūveres radošo vakaru. Vakaru vada  kino teorētiķis un režisors Dāvis Sīmanis. Vakara viesis- mūziķis Goran Gora. Programmā fragmenti no režisores filmām, TV raidījumiem un krāšņajām Rīgas svētku ceremonnijām. 

Brūvere sāk strādāt  Rīgas kinostudijā  1972. gadā kā režisora un montāžas  asistente Divus gadus vēlāk  viņa jau uzņem savu pirmo dokumentālo filmu IR JĀIET , to producē Rīgas  kinostudijas Jauno kinematogrāfistu klubs. Otro jaunās kinorežisores  filmu JAUNIE RKS noliek plauktā 1979. gadā, kad Brūvere personīgu iemeslu dēļ emigrē uz VFR,  Jauno Kinematogrāffstu festivālā Viļņā  viņas pirmā filma  iegūst galveno festivāla balvu Zelta  gailis. 

Ilona Brūvere aizsāk Latvjā dokumentālās spēlfilmas žanru, izmantojot  savās filmās ne tikai spēles elementus, bet gan veidojot  dramaturģiju, kas pastāv dokumentālā materiāla un spēles  sintēzē. Režisores pirmā dokumentālā spēlfilma pabeigta 1982. gadā, APPLAUSORDNUNG / Karognesēji un bruņinieku, lūdzu uz skatuvi! Filma par vācu teātra Ernst Deutsch Theater aizkulisēm Hamburgā. Tā izrādīta VFR centrālajā televīzijā ARD 1983. gadā, bet  nākamā filma V20. Eine ungenaue Erinnerung an eine Urkunde , divus gadus vēlāk,  jau  iekļauta  Starptautiskā Berlnes kinofestivāla BERLINĀLE Foruma programmā,  kad autore-režisore un producente pārstāv festivālā Hamburgu un Dītera Koslika vadīto režisoru un producentu apvienību Hamburger Filmbuero. 

Iespaidīgs  ir  Ilonas  Brūveres/ Ilona Bruver  restaurēto Eiropas mēmā kino klasikas filmu saraksts Minhenes kino muzejā, sadarbībā ar izcilo vācu kinokritiķi Enno Patalasu/ Enno Patalas NOSFERATU Die Buechse der Pandora, METROPOLIS, Dr Mabuse un raidījumi par vācu autorkino Vācijas sabiedriskajā televīzijā ARD sadarbībā ar kino zinātnieku Mihaelu Kecu/ Michael Koetz (Starptautiskias Manhaimas/ Manheim kinofestivāls). 

1990. gadā režisore atgriežas  Rīgā, atsāk darbu Rīgas kinostudijā, kopā ar Atmodas šurnālistu Ilmāru Latkovski, dibina jaunu izklaides izdevumu, avīzi NAKTS. Tur pirmos soļus žurnālistikā sper Gints Grūbe un Māris Zanders, Brūveres vadītajā  ARSENĀLA AVĪZĒ  pirmās publikācijas veido Vilnis Vējš, Sandijs Semjonovs un Viesturs Kairišs, pirmās mārketinga iemaņas gūst  nākamā izdevēja Aija Simsone. Neatkarīgajā Rīta avīzē savas gaitas  publicistikā Brūveres vadītajā Kultūras redakcijā uzsāk Inga Šteimane, Andris Dzenītis un Orests  Silabriedis.

1995-2005 Brūvere strādā  kā režisore un redaktore -LTV 1 ievērības cienīgi ir ne tikai režisores atraktīvie kulttūras raidījumi deviņdesmito gadu otrajā pusē Kultūras parks, Parādes durvis Acu mirklis un Maģiskais kvadrāts, bet gan arī  40 izcilu personību portreti LTV1 DOMINANTE ciklā  Valsts Kultūrkapitāla Mūža  stipendiāti. 

Ilonas  Brūveres  kultūras publicistikas  izlase 1997-2007 iznāk grāmatu apgādā VALTERS UN RAPA ar nosaukumu Sapņu izraktās bedres.  Literārie tulkojumi no vācu valodas  Zvaigzne ABC un JUMAVA., kur lasāms  arī Brūveres tulkotais Stefana Cveiga vēsturiskais romāns MARIJA STJUARTE.  

Brūveres kontā ir vairāk nekā  200 televīzijas raidījumu LTV 1 un 20 kinofilmas, režisores tēlainā ekrāna valoda televīzijas  raidījumos desmit gadus rosinājusi skatītājus un kolēģus televīziju uztvert ne tikai kā aktuālu, bet arī vizuāli piepildītu informatīvo lauku. Gleznieciska  tēlainība piemīt arī režisores  veidotajām RĪGAS SVĒTKU ceremonijām un valsts svētku videomateriāliem, kas veidoti veicot RD mediju komunikācijas vadītājas  pienākumus. 

Latvijā Brūvere  pirmo pilnmetrāžas dokumentālo spēlfilmu Latvijā uzņem 2002. gadā , tā stāsta par vietas nosaukumiem Latvijas ciemos Gaujienā, kas nosaukti pasaules metropoļu vārdos MANA PASAULE PARĪZE, LONDONA, BERLĪNE, ROMA. Nacionālā Radio un TV padome nosauc filmu par Gada labāko videofilmu televīzijā..      

2012. gadā Ilona Brūvere par  dokumentālo pilnmetrāžas spēlfilmu VERSIJA VERA saņem  Lielo Kristapu pilnmetrāžas dokumentālo filmu režijā, bet  Nacionālais kinocentrs savā Lavijas  simtgades programmā iekļauj režisores pilnmetrāžas dokumentālo spēlfilmu par Brīvības pieminekļa celtniecību un tā autoru tēlnieku Kārli Zāli IEVAINOTAIS JĀTNIEKS. 

Starptautiskais Rīgas  filmu  festivāls 2014. gadā aicina skatītājus  uz autores-režisores Ilonas  Brūveres/ Ilona  Bruver  Vācijas filmu retrospektīvi, tad režisore atzīmē savu sešdesmito  dzimšanas dienu, arī ar apjomīgiem Rīga Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014 projektiem; desmit izrāžu ciklu uz ekrāma un skatuves Dāmu paradīze Esplanādē, kas atspoguļo veselu gadu simtu  Eiropas modē, kā arī sabiedriskās un politiskās norises, kam šī mode vienmēr ir pakļauta. Izrādēs  piedalās trīspadsmit tērpu  mākslinieki un 50  teātra aktieri. Krāšņās  ekrāna un skatuves gleznas skatītājam atmiņā paliek kā maģiskas aizejošā laika liecības. Tāpat  kā pilnmetrāžas dokumentālā spēlifilma TAPIERIS, kas Nacionālajā kinobalvā Lielais  Kristaps  nominēta  sešās profesionālajās kategorijās. LIKTENS LIETU MUZEJA  ekspozīcijā  Stūra  mājā, apkopojot 500  personīgas priekšmetu liecības un muzeja videomateriālus ar aculiecinieku stāstiem par laika posmu no 1914. līdz 2014.gadam. Brūveres  televīzijas un kino filmām piemīt izteikts  autorkino raksturs, režisore nereti ir arī savu filmu māksliniece .   

Šogad režisore pabeigusi darbu pie scenārija un aktieru provēm spēlfilmai DZĪVES  VILCIENĀ, 26.augustā pirmizrādi LTV1  piedzīvo Brūveres  jaunākā pilnmetrāžas dokumentālā  filma KONSTRUKCIJAS, kas  stāsta  par dzejnieka Ulda Bērziņa dzimtas namu, par dzejnieka ikdienu un svētkiem, par viņam tuviem, tāliem un par dzejoļiem. 

Kinorežisores  Ilonas Brūveres  Latvijā producētās filmas skatāmas Nacionāla kinocentra vietnē www.filmas.lv un www.kants.lv.

Televīzijas raidījumi un portretu cikls DOMINANTE glabājas LTV arhīvā. Kinofilmas pieejamas Valsts Kinofotofonodokumentu arhīvā.  

Atbalsta  Valsts  Kultūrkapitāla fonds, Rīgas  dome, Latvijas  Teevīzija, Hamburger Filmfoerderung, Hamburger Filmbuero   un Nacionālais kinocentrs

 

Vairāk informācijas https://lv.wikipedia.org/wiki/Ilona_Brūvere 

 

Materiālu sagatavoja Jānis  Tauniņš. 

 

BALTĀ NAKTs 2019 - DJ ČĀRLIJS ČAPLINS

„DJ Čārlijs Čaplins” ir mēmā kino un laikmetīgās DJ mūzikas apvienojums.  Filmu seansā tiks demonstrētas Čārlija Čaplina filmas, kas tapušas līdz 1920. gadam: “Vieglprātīgā iela”, “Lombards”, “Adminstrators”, “Nakts ārā”, “Klaidonis” un “Imigrants”. 

Filmu muzikālo pavadījumu ierastās klavierspēles vietā veidos pazīstamu latviešu dīdžeju Dj Monsta ,DJ All-viss, DJ pm2theam, Dj Aspirīns uzstāšanās.

Kinoteātrī "Splendid Palace" 7. septembrī no plkst. 19.00 – 03.00

Programma:

19.00 Vieglprātīgā iela (Easy Street, 19 min.) / DJ All-viss

19.30 Lombards (The Pawqnshop, 25 min.) / DJ Aspirīns

20.05 Administrators (The Floorwalker, 24 min.) / DJ All-viss

20.40 Nakts ārā (A Night out, 34 min.) / DJ Monsta

21.30 Klaidonis (The Tramp, 26 min.) / DJ Aspirīns 

22.10 Imigrants (The Immigrant, 30 min.) / DJ pm2them

22.50 Vieglprātīgā iela (Easy Street, 19 min.) / DJ All-viss

23.20 Lombards (The Pawnshop, 25 min.) / DJ Aspirīns

23.55 Administrators (The Floorwalker, 24 min.) / DJ All-viss

00.30 Nakts ārā (A Night out, 34 min.) / DJ Monsta

1.10   Klaidonis (The Trump, 26 min.) / DJ Aspirīns 

1.50   Imigrants (The Immigrant, 30 min,) / DJ pm2them 

2.30   Vieglprātīgā iela (Easy Street, 19 min.)/ DJ All-viss

Ieeja bez maksas 

Organizatori: Biedrība “I DID IT”

Atbalsta: Rīgas dome

 

 

Kases darba laiks: Darbadienās no plkst. 15:00 līdz pēdējā seansa sākumam, brīvdienās no plkst. 12:00 līdz pēdējā seansa sākumam.


Ieskaties: www.splendidpalace.lv