Sirsnīgā animācijas filma visai ģimenei – “Palaidnis”

Skolas un bērnudārza gaitu atsākšana ir jāatzīmē ar skaistu notikumu! Tas var būt kopīgs kino apmeklējums, piemēram, jaunā animācijas filma “Palaidnis”. Uzsākot skolas un bērnudārza gaitas, nedrīkst aizmirst arī par atpūtu. Ar savu aizraujošo sižetu tā patiks gan bērniem, gan vecākiem! Kinoteātru ekrānos jau no 13. septembra.

Multfilma par draudzību un drosmi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Multfilma par draudzību un drosmi.

Vai esat reiz nokļuvuši ārpus savas komforta zonas? Sākums ir nedrošs un pat bailīgs. Ko teikt? Kā uzvesties? Ko drīkst un, kas nav atļauts? Nokļūstot tur, kur nekad neesam bijuši, rodas simtiem jautājumu. Bet skaidrību iespējams iegūt vien tad, ja rīkojamies saprātīgi, pārliecināti un līdzās ir kāds uz ko paļauties!
Palaidnis ir suņuks, kuram patīk laba un viegla dzīve – pie tādas viņš ir pieradis. Laiska atpūta, pilna servisa apkalpošana un lutināšana visos iespējamajos veidos – tas visprecīzāk raksturo četrkājaino draugu. Kuram gan tas nepatiktu, vai ne? Tomēr, kā zināms, dzīve ne vienmēr ir rožu dārzs. Mēs nekad nezinām, kas notiks rīt. Arī Palaidnis nespēja pat iedomāties, ka mīļā un gādīgā saimniece reiz dosies mūžībā, atstājot viņu vienu.

Uz ielas notiek īstā dzīve, kas mēdz būt skarba. Ilgi nav jāgaida arī brīdis līdz uzrodas saimnieces alkatīgie radinieki, kuri ar Palaidņa starpniecību cer tikt pie prāva mantojuma. Suņukam ir jāiemācās riet, rūkt un kost. Ļaundari uzglūnēs un gribēs nodarīt Palaidnim pāri, tomēr mazais drošsirdis nebūs tik viegli pie vietas noliekams. Jaunās iemaņas tiks ātri apgūtas, izveidosies jaunas draudzības. Izrādās, ka došanās nezināmajā pasaulē var izvērsties par piedzīvojumiem bagātu ceļojumu. Sirsnīgā animācijas filma ir stāsta par draudzību un dzīves vērtībām, kas ne vienmēr saistāmas ar greznību un pārticību. 
Filma “Palaidnis” dublēta latviešu un krievu valodās.

Skaties treileri:

multfilma palaidnis