Pirmā skolas diena: par interneta sensāciju kļūst māmiņas "pirms un pēc" fotogrāfijas ar meitu

Kādi vecāki no Skotijas sociālajā tīklā “Facebook” dalījušies ar savas meitas fotogrāfijām, kas uzņemtas vienā un tajā pašā dienā - pirms un pēc pirmās skolas dienas. Bērna amizantais izskats patiesi uzjautrinājis arī citas māmiņas un sociālo tīklu lietotājus, kas par meitenes nekārtīgo izskatu pēc skolas mīļi iesmej.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lūsija no Austrumrenfrūšīras Skotijā pirms savas pirmās skolas dienas izskatījās gluži kā paraugbērns - mati kārtīgi izķemēti un sasprausti ar sprādzi, mugurā tīra un smaržīga skolas uniforma, tomēr skats, atgriežoties mājās no skolas, bijis pavisam citādāks.

Pavadot pirmo dienu skolā, kur Lūsija spēlējusies kopā ar vienaudžiem, viņas drēbes bija saburzītas, bet mati izpūruši. Kad Lūsijas mamma Džila jautāja meitai, kas noticis, meitene atbildējusi, ka nekas īpašs.


“Viņai skolā pavisam noteiki bijusi jautra diena,“ smejas Džila, atklājot, ka viņas meitai ļoti patīk būt tīrai un kārtīgai, tāpēc pēc pirmās skolas dienas viņa uzņēmusi fotogrāfiju, kurā Lūsija nepozē. “Es zinu, ja būtu viņai jautājusi uzņemt fotogrāfiju, viņa man būtu atteikusi sava izskata dēļ,” stāsta māmiņa.

Uzņemot amizanto fotogrāfiju, Džila to nosūtīja savam vīram, kas vēlāk publicējis to sociālajos tīklos. Drīz vien tā izpelnījās interneta lietotāji uzmanību un nu jau izplatījusies arī ārvalstu medijos. 

Reklāma
Reklāma

Informācija no www.jauns.lv