Vasaras noslēgumā pavadi laiku aktīvi kopā ar ģimeni un draugiem Veselīga dzīvesveida dienā Vecāķu pludmalē!

2019. gada 31. augustā no pulksten 11:00 līdz 17:00 Vecāķu pludmalē norisināsies “Veselīga dzīvesveida diena”. Tajā gan lieliem, gan maziem visas dienas garumā būs iespēja profesionāļu vadībā piedalīties sportiskās aktivitātēs un sacensībās gan pludmalē, gan uz ūdens. Pasākumā notiks arī izglītojošas nodarbības un meistarklases par veselīgu dzīvesveidu, kā arī varēs saņemt bezmaksas konsultācijas pie veselības aprūpes speciālistiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veselīga dzīvesveida dienā būs iespēja piedalīties komandu sacensībās pludmales volejbolā, pludmales futbolā un pludmales tenisā, pirms tam kopā ar profesionāliem treneriem apgūstot pareizus spēles noteikumus un nosacījumus. Savas komandas lūdzam pieteikt līdz 28.augustam, rakstot uz e-pastu veseligadiena@gmail.com vai zvanot 26118444, vai aizpildot anketu https://bit.ly/31K5zqq.

Dejas cienītāji varēs apgūt dažādu deju pamatus. Ikviens varēs pārbaudīt savu fizisko spēku un atjautību, piedaloties pludmales spēka trases sacensībās. Savukārt tie, kas jūtas droši uz ūdens, varēs izmēģināt un apgūt pareizu SUP tehniku.

Vecāķos bērnus sagaidīs sportiskas aktivitātes - krokets, spīdmintons, pludmales frīsbijs un piepūšamās atrakcijas. Visas dienas garumā par labu noskaņojumu rūpēsies DJ. 

Visas dienas garumā darbosies Veselības stacija, kurā veselības aprūpes speciālisti sniegs ekspreskonsultācijas. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja veikt holesterīna, un glikozes līmeņa pārbaudi, kā arī izmērīt asinsspiedienu un noteikt ķermeņa kompozīciju, saņemot īsu speciālista konsultāciju par visu mērījumu rezultātiem. Interesenti varēs piedalīties informatīvā nodarbībā par veselīgu uzturu un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem pie onkologa, pārbaudīt aizdomīgās dzimumzīmes pie dermatologiem, kā arī konsultēties par psihoemocionālas veselības veicināšanu pie psihoterapeita. Uz aktivitātēm Veselības stacijā nav nepieciešams iepriekšējs pieraksts, tomēr jārēķinās, ka speciālisti pieņems rindas kārtībā.

Seniori būs īpaši gaidīti Cigun meistarklasē, kas norisināsies Dainas Kalniņas un Mairas Gūtmanes pavadībā. Mierīgāku aktivitāšu cienītājiem būs iespēja piedalīties nūjošanas meistarklasē, apgūstot pareizu tehniku.

Pasākuma organizatori ir parūpējušies arī par pašiem mazākajiem. Vecāķos bērnus sagaidīs sportiskas aktivitātes - krokets, spīdmintons, pludmales frīsbijs un piepūšamās atrakcijas. Visas dienas garumā par labu noskaņojumu rūpēsies DJ. 

Reklāma
Reklāma

Uz centrālās skatuves uzstāsies pasākuma īpašie viesi – dziedātāja PATRISHA un Valmieras teātra dziedošo aktieru muzikāli humoristiskā apvienība «Žerāri», tāpat būs konkursi ar pārsteiguma balvām, deju un sporta paraugdemonstējumi.

Dalība visās pasākuma aktivitātēs ir bez maksas. Nodarbībās nav nepieciešamas priekšzināšanas un tajās ir aicināts piedalīties ikviens! Plašāka informācija www.veseligsridzinieks.lv, pieteikšanās rakstot uz e-pastu - veseligadiena@gmail.com vai zvanot 26118444., vai komandu sporta veidiem, aizpildot anketu šeit - https://bit.ly/31K5zqq.

Apmeklējot pasākumu, tā dalībnieki piekrīt, ka pasākuma laikā var tikt uzņemtas fotogrāfijas un video, kas var tikt publicēti mājas lapā www.veseligsridzinieks.lv un Rīgas domes Labklājības departamenta sociālo tīklu kontos.
Pasākums tiek īstenots Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros. 

veselīga dzīvesveida diena