Lucavsalā notiks Magnetic Latvia jauno Latvijas uzņēmēju produktu tirgus

No attīstoša koka rotaļu namiņa un ūsu vaska līdz telpu pieelpojuma noteicējam un ēdamiem sejas krēmiem – 28 jaunie Latvijas uzņēmēji no 30. augusta līdz 1. septembrim pulcēsies otrajā Magnetic Latvia Biznesa inkubatoru tirgū, demonstrējot neparastas lietas aizraujošai ikdienai, kas top 15 biznesa inkubatoros visā Latvijā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nav tādas nozares, kur nevarētu rast iedvesmu jaunradei. Latvijas biznesa inkubatoros top gan pārtikas produkti, gan apģērbi un kosmētika, mēbeles un dizaina priekšmeti, tehnoloģijas dzīves telpas uzlabošanai un preces bērniem. Tas, kas vieno visus jaunos uzņēmējus, ir neierasts skats uz ierastām lietām un neordināras idejas, kā uzlabot mūsu ikdienu un dzīves telpu – lai kas mēs katrs sirdī būtu.
 

Modei un skaistumam
Biznesa inkubatoru tirgū ikviens interesents varēs uz savas ādas izjust Be-with apģērbu īpašo pieskārienu, kā arī pielaikot sievišķīgos un oriģinālos lietusmēteļus no RainSisters un Colorfall. Saglabāt latvisko kodu mūsdienīgā izpildījumā palīdzēs Idyllo lina izstrādājumi, bet vasaras apģērbu zīmols ERICRAFT ļaus saglabāt saulainu noskaņojumu arī pelēkā laikā. To visu greznos KAISME dizains keramikas rotas un PETit accessories – rokām darinātas rotas, kuru galvenais izejmateriāls ir PET plastmasas pudeles. Visbeidzot, to, kas citu acīm nav jāredz, varēs noglabāt ZEL&K dabiskās ādas somās, savukārt dabiskus sejas ādas kopšanas līdzekļus ar homeopātiju un iekšķīgu-ārīgu pieeju piedāvās Inex cosmetics.


Smalkiem kungiem un īsteniem pirātiem 
Lai stiprie būtu arī skaisti, kungi Biznesa inkubatoru tirgū varēs iepazīties ar Silmachy remedies – dabisku, rokām gatavotu kosmētiku bez pievienotiem konservantiem, stabilizatoriem un biezinātājiem bārdas un ūsu kopšanai, skūšanās produktus, roku, lūpu balzāmus un šampūnziepes matu un/vai bārdas mazgāšanai. 
 

Gadžetu medniekiem
Jauno tehnoloģiju un veselīga dzīvesveida piekritēji tirgū tiks aicināti iepazīties ar CO2 monitoru Maple – iekštelpu CO2 koncentrācijas jeb pieelpojuma līmeņa noteikšanas mērierīci ikdienas lietošanai mājās, birojā vai sabiedriskajās telpās. Tāpat varēs pielaikot EventFrame inovatīvu koka rāmi digitālo displeju ierāmēšanai – digitālajām fotogrāfijām, interaktīvām aplikācijām, kā arī reklāmām un prezentācijām tirdzniecības vietās vai izstādēs.


Bērniem un vecākiem
Tirgū būs arī 21. gadsimta rotaļlietas 21. gadsimta bērniem – Steam Education programmēšanas un robottehnikas prasmes attīstoši konstruktori un attīstošā koka rotaļu māja bērniem LiL HOUSE. Izglītojošs koka aktivitāšu dēlis Beloved boards priecēs pašus mazākos, bet līdzsvara platformas Barboleta palīdzēs iesaistīt ķermeņa koordināciju, līdzsvaru un emocijas mācību vielas apguvē. Tāpat varēs iepazīties ar Cosmograph ekoloģiskajām zīmēšanas rotaļlietām gan pieaugušajiem, lai atrastu jaunas iedvesmas un pilnveidotu zīmēšanas pieredzi, gan bērniem, lai attīstītu motoriku un iegūtu jaunas zīmēšanas prasmes. Tirgus apmeklētāji varēs atklāt ierobežota daudzuma kolekcijas apģērbu no PINclothing, kas piedāvā praktiskas, svinīgas kleitas ar smaidu raisošu dizainu jaunām dāmām. Savukārt jaundzimušajiem un pirms laika dzimušiem bērniņiem radīti Forgaminnt KIDS apģērbi no inovatīva dzintara pavediena un mīkstās rotaļlietas no ekoloģiskiem materiāliem.

Reklāma
Reklāma


Gardēžiem 
Kā īstā tirgū, arī šajā Biznesa inkubatoru saietā būs pieejami jauni produkti, kurus izgaršot, piemēram, smadzeņu enerģijas batoniņi BrainBerry, bezglutēna konditoreja Dabas dimanti izstrādājumi no Latvijas dārzeņiem un ogām, ABRA veselīgie saldumi un PUPUCHI cūku pupu uzkodas, kas ir spēcīgi konkurenti ierastajiem čipsiem. Pašmāju tējas rituālus aicinās izbaudīt rokām plūktu premium ziemeļu augu tēju zīmols PLŪKT un kopā ar Latvijas zinātniekiem izstrādātā D'Tea. Bet ar kafijas aromātiem vilinās pirmā “specialty” kafijas grauzdētava no Latgales KUUP un Curonia kafijas grauzdētava.


Dizains telpai un cilvēkam
Tirgū varēs aplūkot Wood&Stories dizaina koka priekšmetus un Ericraft dizaina apģērbu un darba apģērbu apdruku.

Šos un citus mūsdienīgus un inovatīvus produktus meklējiet augusta izskaņā Lucavsalā, bet vairāk par biznesa inkubatoru tirgus uzņēmumiem jaunrades festivālā iNOVUSS uzziniet www.inovuss.lv/biznesa-inkubatoru-tirgus/

 

Tirgus notiks Rīgā, Lucavsalā, inovāciju un tehnoloģiju festivāla iNOVUSS ietvaros, un ieeja tajā – bez maksas.