Nāc dziedāt! Jauktais koris "Burtnieks" gaida jaunus dalībniekus

Ģimene un koris. Vai tās ir savienojamas lietas? Jā, un tam visapkārt redzam daudz pierādījumu. Dziedot mēs paužam savas dvēseles noskaņojumu. Dziedot mēs iepriecinām sevi un savus mīļos. Kad kopā dzied ģimene, dziesma vairo šo emociju skaistumu, tā ļauj mums dalīties vienam ar otru šajā priekā un atgriežas katrā ar spēcīgu pacēlumu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Muzikāli pārdzīvojumi un atklājumi, pārliecība par savām spējām un, iespēja sajust un ļaut izpausties savam talantam ir tas, kas atbalsojas mūsos izpildījuma brīdī.

Mūzika kā dvēseles oāze un koris kā sava veida ģimene, kā kopību stiprinoša savienība ir "Burtnieka" izaicinājums un aicinājums visām dziedošām mammām un tētiem atrast ceļu pie mums. 

Jauno sezonu mēs - jauktais koris "Burtnieks" uzsāksim 5.septembrī mūsu ierastajā mājvietā Rīgas Valsts 3.ğimnāzijā, Grēcinieku ielā 10. Ja iekšējā balss tevi mudina atsākt kaut kad malā nolikto dziedāšanu, vai beidzot saņemties un parādīt savas prasmes plašākai publikai, nekavējies! Zvani kora mākslinieciskajam vadītājam Egilam Lipšānam (tel.29192534), lai vienotos par muzikālā ceļa uzsākšanu "Burtniekā"! 

Reklāma
Reklāma