Aizvadīsim vasaru kā pienākas, ņemot talkā CENTRUM

Šogad vasara mūs ir lutinājusi ar lieliskiem laika apstākļiem, tomēr tā vēl nebūt nav galā un ir vēl viens mēnesis, kuru veltīt sev, draugiem un tuviniekiem.

FOTO: Shutterstock.com

Ja arī jums sāk aptrūkties iedvesmas, lūk, piedāvājam pāris idejas, kā izmantot atlikušo mēnesi lietderīgi un sagādāt pāris noderīgas lietas, kuras būtiski atvieglos dzīvi arī pārējos gadalaikos!


Kvalitatīvas kancelejas un biroja preces iepriecinās katru darba rūķi
Ja arī jūsu atvaļinājums jau ir galā, tas noteikti nenozīmē, ka par to būtu jāskumst. Tā vietā aicinām
apmeklēt interneta veikalu CENTRUM un iegādāties visu sev nepieciešamo ofisam. Visi zinām, ka ir daudz lielāks prieks strādāt, ja nav jānodarbojas ar sīku ikdienas ķibeļu risināšanu, tādēļ sagādāsim printeru kārtridžus, balto un krāsaino papīru, mapes, kvalitatīvas rakstāmlietas un citas noderīgas biroja preces jau laikus! CENTRUM klientiem pieejamo preču klāstu regulāri papildina, tādēļ tur noteikti varēsiet atrast visu sev vajadzīgo vienuviet – ātri, ērti un par cenām, kuras noteikti liks jūsu makam uzgavilēt.
 

Reklāma
Reklāma

Visiem vecākiem katru gadu aktualizējas šī tēma – kur iegādāties tādas bērnu mugursomas, kuras ne vien vizuāli patīk pašam mazajam nēsātājam, bet arī ir funkcionālas un ērtas?

Bērnu mugursomas iegāde ir svarīgs pasākums, jo šī prece tiks lietota visa akadēmiskā gada garumā vismaz vienu gadu, tādēļ tai noteikti ir jābūt ne vien stilīgai, bet arī izturīgai. Lūk, CENTRUM steidz palīgā arī šādos gadījumos! Šajā interneta veikalā pieejamās bērnu mugursomas ir viegli regulējamas, tādēļ tās var pielāgot katram nēsātājam, kā arī to lenču garumu varēs pamainīt gan ziemas mēnešos, kad zem somas tiks vilkts biezais mētelis, gan arī pavasarī, kas mazais skolnieks jau būs krietni vien paaudzies. Ja pasteigsieties, tas vēl varat paspēt izmantot CENTRUM piedāvātās 25% atlaides visām bērnu mugursomām!



Māksliniekiem un centīgiem skolēniem un studentiem noderēs spilgtie marķieri

Centīgākajiem mācībās noteikti noderēs kāds teksta marķieris, kas palīdzēs organizēt savus pierakstus tā, lai tie būtu sakārtoti un viegli pārskatāmi, kas arī ļaus vieglāk apgūt attiecīgo mācību vielu un gūt teicamas atzīmes pārbaudes darbos. Gan skolā, gan studijās kvalitatīvs marķieris būs bērna un jaunieša labākais draugs, tādēļ vismaz vienam no tiem ir jāatrodas katra penālī arī nākamajā semestrī! 

Ja tomēr vēl par darbu un skolu domāt negribas, tad iedvesmojam iegādāties krāsainos marķierus un ļauties radošām aktivitātēm! Dodieties pie dabas un veidojiet mākslas darbus vai arī sagatavojiet aizraujošas spēles saviem bērniem un viņu draugiem. Viss, kas jums tam vajadzīgs, ir dažādu krāsu marķieri un papīra lapas – to visu var atrast CENTRUM preču klāstā jau tagad.