Kurzemes atbalsta centrs "AIRI vecākiem" aicina uz radošām aktivitātēm Kuldīgas svētkos

Nedēļas nogalē, 20. jūlijā, kad Kuldīgā norisināsies pilsētas svētki “Dzīres Kuldīgā”, radošās darbnīcas piedāvās arī Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas Kurzemes ārpusģimenes aprūpes atbalsta centrs “AIRI vecākiem”, vācot ziedojumus psihologa kabineta iekārtošanai. Darbnīcas notiks pie Māras dīķa. 

Aicināti visi interesenti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aicināti visi interesenti.

Sestdien, 20. jūlijā laika posmā no plkst. 11.00 līdz 17.00 Kuldīgā pie Māras dīķi notiks centra “AIRI vecākiem” radošās darbnīcas, kas būs īpaši saistošas ģimenēm ar bērniem – būs gan kroņu darināšana, gan arī hennas zīmējumu veidošana. Uz vietas būs pieejami visi nepieciešami materiāli mākslas darbu radīšanai.


Meistarklases tiks nodrošinātas bez maksas, bet vienlaicīgi tiks vākti ziedojumi psihologa kabineta iekārtošanai, lai ģimenēm, kuras vēršas pēc palīdzības Kurzemes ārpusģimenes aprūpes atbalsta centrā, būtu iespēja saņemt psihologa atbalstu ar dažādu terapiju palīdzību.


Dienas izskaņā ap plkst. 20.00, kad notiks “Dzīres Kuldīgā” krāšņais gājiens cauri visai pilsētai, “AIRI centrs” piedalīsies šajā pasākumā un aicina ikvienu ģimeni doties gājienā kopā vai arī atbalstīt klātienē šo skaisto pasākumu.


Visām ģimenēm, kuras vēlas doties gājienā kopā ar “AIRI centru”, lūgums pieteikties, rakstot e-pastu uz adresi guna.eiermane@sosbca.lv vai zvanot pa tālruņa numuru 25763191.

Reklāma
Reklāma


Par Kurzemes ārpusģimeņu aprūpes atbalsta centru “AIRI vecākiem”
Kurzemes ārpusģimeņu aprūpes atbalsta centru “AIRI vecākiem” nodrošina atbalstu Kurzemes novados esošajām ģimenēm, specializējoties arī audžuģimeņu, aizbildņu, adopcijas un viesģimeņu jautājumos. 

 

Ieskaties: https://www.facebook.com/sosbernuciemati/ un www.airivecakiem.lv