Cēsu klīnika parakstījusi līgumu par ārstniecības korpusa pārbūves būvprojekta izstrādi

Lai īstenotu Cēsu klīnikas ilgtermiņa mērķi attīstīt mūsdienīgu un kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu un medicīnisko tehnoloģiju pieejamību, sākts darbs pie Cēsu klīnikas ārstniecības korpusa pārbūves būvprojekta izstrādes, kuru uzticēts veikt uzņēmumam SIA “NAMS”, kas uzvarēja iepirkumu konkursā.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Būvprojekts un autoruzraudzība tiks realizēti divās kārtās, no kurām pirmā tiks īstenota ERAF projekta Nr. 9.3.2.0/18/I/019 “Infrastruktūras un medicīnas tehnoloģiju atjaunošana Cēsu klīnikā un medicīnas tehnoloģiju iegāde Vidzemes slimnīcā, kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanai Vidzemē" ietvaros.

2018. gada nogalē Cēsu klīnika un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra parakstīja līgumu par Eiropas Savienības fonda projekta īstenošanu

Projekta pirmajā kārtā tiks izstrādāts būvprojekts Iekšķīgo slimību nodaļas (4. un 5. stāvs) infrastruktūrai un divu liftu pārbūvei līdz pat to nodošanai ekspluatācijā. Savukārt otrajā kārtā būvprojekts tiks izstrādāts 3.stāva ambulatorajai nodaļai ar dienas stacionāru un rehabilitāciju, 2. stāva ķirurģijas nodaļai, kā arī ambulatorās pediatrijas kabinetam, darbinieku ģērbtuvēm un tehniskajām telpām.

Kopējais prognozējamais projektēšanas darbu un autoruzraudzības termiņš ir 28 mēneši. Pirmo kārtu, ietverot būvprojektu un tā ekspertīzi, plānots veikt deviņu mēnešu laikā.

Reklāma
Reklāma

Jau informējām, ka 2018. gada nogalē Cēsu klīnika un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra parakstīja līgumu par Eiropas Savienības fonda projekta īstenošanu. Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) 85% apmērā, un 9% ir valsts budžeta finansējums.

SIA “NAMS” valdes loceklis Māris Malahovskis un SIA “CĒSU KLĪNIKA” valdes priekšsēdētāja Ingūna Liepa līguma parakstīšanas dienā.