Slavenais Kanādas cirks Cirque du Soleil janvārī viesosies Rīgā

Cirque du Soleil ar vienu no saviem iespaidīgajiem šoviem CRYSTAL janvārī viesosies Rīgā. Iegādājies biļetes jau tagad un izbaudi šo neaizmirstamo šovu! 

Unikālais šovs apvieno nepārspējamu daiļslidošanas mākslu un akrobātiku

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Unikālais šovs apvieno nepārspējamu daiļslidošanas mākslu un akrobātiku

Vēro, kā pasaules klases slidotāji un akrobāti ar savu veiklību un plūstošām kustībām pārņem jauno rotaļu laukumu uz ledus, izaicinot gravitātes likumus ar iepriekš neredzētiem akrobātiskajiem trikiem. Seko galvenajai varonei Kristālai (Crystal) iedvesmojošā sevis atklāšanas pasakā, kur viņa ieslīgst savas iztēles pasaulē. 

 

Šovs CRYSTAL ir pirmais Cirque du Soleil akrobātiskais priekšnesums uz ledus. Šis unikālais šovs apvieno nepārspējamu daiļslidošanas mākslu un akrobātiku, pārkāpjot visas robežas un ļaujot vaļu iztēlei.

 

Šova mākslinieki pārstāv vienpadsmit dažādas nacionalitātes, un šis priekšnesums pārsteigs arī ar apbrīnojamām vizuālajām projekcijām

 

Šovā CRYSTAL piedalās starptautisks kolektīvs, kas sastāv no daiļslidotājiem, ekstrēmā un brīvā stila slidotājiem, akrobātiem, mūziķiem un komiķiem. Šova mākslinieki pārstāv vienpadsmit dažādas nacionalitātes, un šis priekšnesums pārsteigs arī ar apbrīnojamām vizuālajām projekcijām, kas nemanāmi saplūst ar populāro mūziku un Cirque du Soleil raksturīgajām skaņām.

 

CRYSTAL stāsts 

Kristāla ir radoša jauna sieviete, kura jūtas nesaprasta un nedzīvo saskaņā ar sevi pašu. Lai aizbēgtu no realitātes, viņa dodas slidot pa aizsalušu dīķi, kur pēkšņi ielūzt ledū, tā nokļūstot pretējā pasaulē. Šajā viņas iztēles zemūdens pasaulē Kristāla redz savu atspulgu. Viņas domas vada viņu pa šo jauno pasauli un pamodina viņā radošumu. Kristāla iegūst jaunu spēku, kas palīdz viņai atrast patieso sevi un ceļu atpakaļ uz realitāti.

 

Šovs CRYSTAL ir par lūkošanos uz lietām no jauniem skatpunktiem un iespējām saskatīt to, ko bieži vien ikdienas skrējienā palaižam garām. Dažkārt vienīgais veids, kā novērtēt lietas, ir paraudzīties uz tām no malas.

 

Reklāma
Reklāma

Šovā CRYSTAL vingrotāji un slidotāji veic akrobātiskus trikus gan uz ledus, gan gaisā, nemanāmi apvienojot vairākas disciplīnas. Sinhronizētā slidošana, brīvā stila figūras un ekstrēmā slidošana tiek papildinātas ar tādām cirka disciplīnām kā šūpošanās trapecē, gaisa vingrošana siksnās un roku rokā. Mākslinieki ir apguvuši arī papildu prasmes – ekstrēmie slidotāji iemācījušies daiļslidošanas trikus, cirka mākslinieki iemācījušies slidot.

 

Šovā iekļautas 16 dažādas ainas, piemēram, vētra, atspulgs, žonglēšana, rotaļu laukums, lielpilsēta, deju zāle, atspulga atgriešanās, izlaušanās un citas.

 

Seko līdzi informācijai un uzzini vairāk par šo iespaidīgo un neaizmirstamo šovu!

Šovs CRYSTAL notiks Arēnā Rīga 2020. gada 15.-19. janvārī.  Biļetes pieejamas jau tagad Biļešu Serviss kasēs un Biļešu Serviss mājaslapā.

 

 

Par Cirque du Soleil 

Cirque du Soleil ir viens no pasaulē atpazīstamākajiem, lielākajiem un iespaidīgākajiem cirkiem. No uzņēmuma dibināšanas brīža ir radīti brīnumaini priekšnesumi, un sniegta iespēja tos baudīt aptuveni 180 miljoniem skatītāju vairāk nekā 450 pilsētās visos sešos kontinentos. Cirque du Soleil šobrīd strādā virs 4000 darbinieku un 1300 izpildošo mākslinieku no gandrīz 50 valstīm. 2018. gadā pasaulē vienlaicīgi tika demonstrētas pat 19 izrādes.

Cirque du Soleil izcelsme meklējama Kanādas pilsētiņā Kvebekā 1984. gadā, taču šodien tas pulcē māksliniekus no visas pasaules. Aptuveni 40 % no 1300 Cirque du Soleil izpildošajiem māksliniekiem ir bijušie profesionālie sportisti, galvenokārt vingrotāji, pasaules un olimpiskie čempioni, kuri var lepoties ar iepriekš karjerā iegūtām 17 olimpiskajām medaļām. Cirque du Soleil ir cirks bez dzīvniekiem, un tas garantē elpu aizraujošu piedzīvojumu un adrenalīna devu ikvienam skatītājam!

 

Uzzini vairāk par Cirque du Soleil šeit: www.cirquedusoleil.com