"Neglītās lellītes" pārliecinās – tev nav jābūt perfektam, lai tu būtu lielisks

No 28. jūnija, kinoteātros būs iespējams skatīties muzikālo animācijas filmu “Neglītās lellītes”. Tas ir sirsnīgs stāsts par drosmi un iekšējo skaistumu.

Vai esat dzirdējuši par vietu, kuras nosaukums ir Neglītvilla? Tur dzīvo jaunās animācijas filmas Neglītās lellītes galvenā varone Moksija ar draugiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai esat dzirdējuši par vietu, kuras nosaukums ir Neglītvilla? Tur dzīvo jaunās animācijas filmas "Neglītās lellītes" galvenā varone Moksija ar draugiem.

Ikviens no mums ir īpašs un neatkārtojams. Būt tādiem, kādi esam – tā ir sevis pieņemšana, kas ne vienmēr visiem izdodas. Acu uzmanību pievērš viss skaistais un vizuāli pievilcīgais. Tomēr jāpadomā – vai tas, ko redzam ārēji, ir svarīgākais. 

 

Vai esat dzirdējuši par vietu, kuras nosaukums ir Neglītvilla? Tur dzīvo jaunās animācijas filmas “Neglītās lellītes” galvenā varone Moksija ar draugiem. Šīs nebūt nav Barbijas tipa lelles – ar perfektiem augumiem, izcilu stāju un gariem matiem. Tomēr šīm lellēm piemīt kas cits – viņas ir dzīvespriecīgas, izpalīdzīgas un drosmīgas. Tās ir tikai dažas īpašības, kuras var palīdzēt sasniegt to, ko sirds vēlas, neskatoties uz grūtībām un sarežģījumiem. 

 

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā viss ir iespējams. Un, ja kādreiz šķiet, ka deguna forma, pēdas izmērs vai runas akcents ir iemesls tam, kādēļ kaut kas neizdodas, tad jāaizdomājas – varbūt iecerētais mērķis nemaz nav tā vērts. Lellīte Moksija kopā ar saviem draugiem gan lielajiem gan mazajiem animācijas filmas skatītājiem parādīs –  arī savādais un citādais tiek uzskatīts par īpašu, un skaistais ir kas vairāk par ārējo veidolu.  

Reklāma
Reklāma

Lellīte Moksija kopā ar saviem draugiem gan lielajiem gan mazajiem animācijas filmas skatītājiem parādīs –  arī savādais un citādais tiek uzskatīts par īpašu, un skaistais ir kas vairāk par ārējo veidolu.  

Arī dzīvē, kas notiek ārpus kino ekrāniem, daudzās ģimenēs nereti aktuāls kļūst jautājums par iekšējā un vizuālā skaistuma nozīmi. Pat brīžos, kad meita veikalā vēlas lelli, bet vecāku acis lūko un rokas sniedzas pēc pašas skaistākās. Pazīstama situācija? Muzikālā filmiņa rosinās pārdomas un dos vecākiem iespēju aprunāties arī ar savām atvasēm – par to, kas mūsdienu steidzīgajā pasaulē ir patiesi svarīgs un to, ka ikviens sapnis ir piepildāms, ikviens mērķis ir sasniedzams, ja apzināmies savas spējas un iekšējos resursus. Tādi ir ikvienam no mums.