Bērnu ballītes svarīgākie plānošanas posmi

Katrs bērns nepacietīgi gaida savu dzimšanas dienu, tāpēc šie svētki viņam ir paši galvenie, vispersoniskākie un vissatraucošākie. 

Sagatavošanās posmu var pārvērst patīkamā, ja visu uztic svētku aģentūras “BigParty” komandai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sagatavošanās posmu var pārvērst patīkamā, ja visu uztic svētku aģentūras “BigParty” komandai

Ja bērnam savi svētki ir ārkārtīgi priecīgs notikums, tad vecākiem gan to organizēšana ir sarežģīta un atbildīga lieta, jo par visu ir jāpadomā iepriekš:

• jāvienojas par svinēšanas datumu un laiku;

• jāizdomā, pasākuma norises vieta (mājās, bērnudārzā, bērnu klubā, restorānā vai pie dabas);

• jāsastāda viesu saraksts un jāatrisina jautājums par ielūgumiem;

• jāizveido ēdienkarte svētku galdam;

• īpaša uzmanība jāpiešķir tortes izvēlei un dizainam (gatavotai mājās vai pasūtītai);

• jāizveido izklaides programma viesiem vai jāuzaicina animatori;

• jāsagatavo pārsteigums jubilāram/-ei.

 

Bērnu ballītes plānošana ir svarīgs posms, bet tas vēl nebūt nav viss. Vissarežģītākais ir īstenot saplānoto, pārvērst ģimenes svinības par pasaku. Protams, ka ne visiem vecākiem ir radošas spējas un pietiekami laika resursi, lai no sākuma līdz galam organizētu savam bērnam neaizmirstamus svētkus. Tomēr darbietilpīgo sagatavošanās posmu var pārvērst patīkamā, ja visu uztic svētku aģentūras “BigParty” komandai.

 

 

 

 

“BigParty” jau vairāk nekā 10 gadus profesionāli nodarbojas ar bērnu svētku organizēšanu un aizvadīšanu. Komandas sastāvā ir vadītāji, animatori, dīdžeji, dekorētāji, akvagrima meistari, konditori, fotogrāfi, video operatori u.c. Jau no pirmajām tālruņa sarunas minūtēm ar uzņēmuma menedžeri klienti sajutīs prieku un pārliecību par to, ka svētki norisināsies lieliski. Detalizētāka saruna par jubilāru/-i, viņa aizraušanos un sapņiem, vecāku cerībām un izvēlēm, viesu sastāvu un daudzām organizācijas niansēm – tas būs vecāku vienīgais uzdevums, kas klientam jāizpilda kopā ar menedžeri. Visu pārējo detalizēti izdomās un realizēs profesionāļi.

 

Uzņēmuma “BigParty” galvenie darbības principi, kuri katru gadu palīdz uzņēmumam gūt panākumus:

• būt kā supervaroņiem, jebkurā situācija rīkoties klienta interesēs un darīt visu iespējamo, lai svētki noritētu ideāli;

• darīt vairāk, nekā no tevis gaida, un atrast veidu, kā pārsteigt klientu katrā jaunajā projektā;

• darīt labāk, nekā tika darīts iepriekš, ar katru jaunu projektu pilnveidot savas prasmes un iemaņas, uzlabot uzņēmuma profesionālo darbību.;

• baudīt darba procesu, strādāt ar smaidu un prieku, ieguldīt svētku kopējā izveidošanā savu dvēseli.

 

 

Bieži klienti pasūta pilnu pakalpojumu paketi un atpūšas, baudot svētkus kopā ar viesiem. Šādi svētki ir kā brīnumnūjiņas mājiens – viens, divi un gatavs. Var organizēt arī lieliskus svētkus, izmantojot uzņēmuma “BigParty” pakalpojumus tikai daļēji, piemēram, īrēt zāli vai uzaicināt animatoru, vai pasūtīt kādu no šovu programmām, lai pārsteigtu viesus.

 

Zāles izvēle ir viens no primārajiem jautājumiem, kas jāizlemj pēc iespējas ātrāk, jo labākie varianti, īpaši brīvdienās, ātri tiek rezervēti.

Reklāma
Reklāma

 

Pasākumu aģentūra “BigParty” piedāvā divas telpas pasākumiem Rīgā:

• bērnu klubu Valdemāra ielā 99 ar spēļu istabu un plašu zāli šovu programmām;

• “Neo club” pusaudžiem Andromedas gatvē 12а ar deju grīdu, disko gaismām, neonu un dūmu mašīnu.

 

 

 

 

Kā arī “BigParty” piedāvā dažādas šovu programmas: ziepju burbuļu šovu, mini cirku, burvju trikus un ilūzijas, krio šovu, balona meistara šovu un LED šovu, kas padarīs svētkus vēl īpašākus.

 

Pastāv viedoklis, ka vecākiem bērniem vairs nav vajadzīgi svētki ar animatoriem. Mūsdienu bērnus pārsteigt ir diezgan grūti, bet “BigParty”, ņemot vērā bērna vecumu un intereses, to vēl joprojām spēj izdarīt. Panku ballītes, YouTube ballītes, LED šovi un molekulārie šovi ir kārtējais pierādījums tam, ka “BigParty” atrodas sava radošā pacēluma virsotnē.

 

 

 

Beigās neliels, bet ļoti svarīgs padoms no “BigParty” – var ekonomēt zāles noformēšanai, servēšanai, akvagrimam vai cukurvatei, bet nekādā gadījumā nedrīkst ekonomēt animatoram. Animators ir galvenais programmas elements, no viņa ir atkarīgi bērnu svētku panākumi, tāpēc animators jāizvēlas īpaši rūpīgi.

 

“BigParty” ir svētki, ko gribas atkārtot!

 

 

"BigParty"

Tālr: 28807505

e-pasts: info@bigparty.lv

https://www.facebook.com/BigPartyEvents/

https://www.instagram.com/bigpartyriga/

https://www.youtube.com/channel/UC2Ti1TRvH6M1POKckRV5hiQ