Sieviete laidusi pasaulē mazuli vilcienā Īrijā; pārvadātājs uzdāvina brīvbiļeti 25 gadiem

Otrdien, 11.jūnijā, kāda sieviete laidusi pasaulē bērnu vilcienā, kas kursējis no Īrijas pilsētas Golvejas uz Dublinu, ziņo medijs "The Independent". 

 

Sieviete laidusi pasaulē mazuli vilcienā Īrijā; pārvadātājs uzdāvina brīvbiļeti 25 gadiem

FOTO: Shutterstock.com

Dzemdības notika Īrijas dzelzceļa pasažieru pārvadāju "Irish Rail" vilcienā 11.jūnijā plkst. 15:05 pēc vietējā laika. Dzemdības palīdzēja pieņemt mediķi - divas medmāsas un ārsts, kuri tobrīd atradās tajā pašā vilcienā.

Vilciena darbiniece Emma Tote atklājusi, ka notikuma dienā dzirdējusi, kā kāda sieviete sāk kliegt transporta labierīcībās, tāpēc devās viņai palīdzēt. Noprotot, ka sievietei ir sākušās dzemdības, Emma informēja mašīnistu, kā arī apjautāja pasažierus, lai atrastu kādu, kas varētu palīdzēt pieņemt dzemdības.

Pēc apmēram 20 minūtēm jaunā māmiņa bija laidusi pasaulē bērnu un jau nākamajā pieturā abas sagaidīja mediķi, kuri mammu un meitu nogādāja medicīnas iestādē. Abu veselības stāvoklis ir stabils.

"Mēs esam saviļņoti un pateicīgi gan mūsu klientiem, gan darbiniekiem, kuri palīdzēja māmiņai laist pasaulē meitu," pēc notikušā komentāru sniedzis "Irish Rail". "Mātei un viņas mazulim vēlam veselību, kā arī abām dāvinām brīvbiļeti ceļošanai mūsu vilcienos līdz bērns būs sasniedzis 25 gadu vecumu."

Reklāma
Reklāma

Šī nav pirmā reize, kad sabiedriskajā transportā pieņemtas dzemdības. 2017.gada jūnijā kāda sieviete laidusi pasaulē bērnu "Jet Airways" lidojuma laikā - jaundzimušajam tika uzdāvināta iespēja bezmaksas izmantot aviokompānijas pakalpojumus visa mūža garumā.


No portāla Jauns.lv 

Saistītie raksti