MĀMIŅU RETRĪTS - labākās brīvdienas mammām ar bērniem šovasar!

Katra sieviete ir pelnījusi labāko atpūtu, taču ne vienmēr mazu bērnu mammām ir iespēja atrast tik ļoti nepieciešamo laiku sev. Lai mammai dotu iespēju izbaudīt aromātisku šokolādes masāžu vai piedalīties jogas nodarbībā, vēlāk nesteidzoties baudīt brokastis muižas restorānā, radījām pasākumu tieši mammām ar bērniem - Māmiņu retrīts.  

Kalnmuižas pils

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kalnmuižas pils

Pasākums paredzēts mammām ar bērniem vecumā no 1 līdz 6 gadiem, taču ar prieku uzņemsim arī mazākus vai lielākus bērnus. 

Māmiņu retrīts notiks 2019.gada 19.-21.augustā Kalnmuižas pilī, Kandavas novadā. Kalnmuiža – ar cieņpilnu gādību sargāta pērle, kurp aizbraukt, lai atpūstos no ikdienas steigas, atgūtu spēkus vai sajustu iedvesmu.

Noķert iedvesmu varēs, baudot grima meistarklasi, kas palīdzēs apgūt grima mākslinieku noslēpumus, piedzīvojot eksotisku salsas nodarbību, gatavojot muižas restorānā kopā ar šefpavāru, sirsnīgi parunājoties pie tējas ar PEP mammu, vērojot romantiskus saulrietus vai saullēktus muižas terasē.
 


Lai mammas būtu atpūtušās, bērniem dienas garumā būs vairākas aizraujošas nodarbošanās, sākot no zīmēšanas, dziedāšanas un pastaigām pils parkā līdz gardumu meistarklasei muižas virtuvē. Izcilā muižas šefpavāre Kristīne Otmane šim pasākumam radījusi speciālu ēdienkarti. 

Bērni varēs baudīt vasaras priekus arī āra baseinā. Plaši, skaisti muižas numuriņi ļaus justies ērti gan mammām, gan bērniem. Mazuļiem būs pieejamas zīdaiņu gultiņas. Varat ierasties arī kopā ar draudzeni vai mammu, par to piemaksājot daļu no pasākuma cenas.  Māmiņu retrīta cena ir 620 eiro ar PVN, apmaksu var veikt divās daļās. 

Reklāma
Reklāma

Plašāka informācija www.maminuretrits.lv un info@maminuretrits.lv.