Veļas mašīna kopā ar žāvētāju? Lietotājas pieredze

Pirms kāda laika portāls Mammamuntetiem.lv un LG Electronics aicināja piedalīties pētījumā par veļas mašīnas lietošanas paradumiem. Kādam no dalībniekiem bija iespēja saņemt lielisku balvu no LG Electronics – jauno kompakto veļas mašīnu ar žāvētāju LG 6 Motion - F2J6HM0W. Ko par šo veļas mašīnu domā tās ieguvēja Dace? 

Pēc žāvēšanas funkcijas - dvieļi ir tik mīksti, neviens veļas mīkstinātājs līdzās nestāv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc žāvēšanas funkcijas - dvieļi ir tik mīksti, neviens veļas mīkstinātājs līdzās nestāv.

Jaunās kompaktās veļas mašīnas ar žāvētāju LG 6 Motion - F2J6HM0W ieguvēja Dace Lielanse:

“Paldies, nu jau mēnesi lietojam jauno veļas mašīnu, kas atškiras no mūsu vecās ar žāvēšanas funkciju. Ievadam gribēju teikt, ka dažus mēnešus iepriekš, pēc ilgas pētīšanas, mana mamma atzina par labu esam tieši LG veļas mašīnu, tāpēc saņemot ziņu, ka esam laimējuši, zināju, ka esam laimējuši lielisku palīgu ikdienai.

Līdz šim ir sanācis žāvēšanas funkciju izmantot tikai divreiz, jo pašlaik sausajā laikā tas ir mazāk aktuāli. Domāju, ka aktīvi žāvēsim rudenī, kad dzīvoklī vēl nav apkures, un veļa nežūst tik ātri, cik bērni nošmulējas. Bet tie dvieļi - tik mīkstus dvieļus, kā pēc žāvēšanas, man nebija nācies baudīt, neviens veļas mīkstinātājs līdzās nestāv! Protams, jāpiebilst, ka mašīna ir kompakta, ļoti klusa un kopumā priecē katru dienu.”

 

Jaunā veļas mašīna darbībā

Foto: Arī mazajam jāizpēta mammas jaunais palīgsveļas mašīna ar žāvētāju LG 6 Motion - F2J6HM0W. 

Reklāma
Reklāma

 

Par balvu:
Balvā tika izspēlēta īpaši kompaktā LG veļas mašīna ar žāvētāju - F2J6HM0W. Šī veļas mašīna ļauj iegūt tīras un sausas drēbes, nepērkot atsevišķu žāvētāju, kas jūsu mājās ietaupīs vairāk brīvas telpas. Šīs īpaši šaurās veļas mašīnas dziļums ir tikai 45cm, tāpēc tā lieliski iederēsies arī īpaši mazās telpās. 

Atkarībā no mazgāšanas programmas izvēles, 6 Motion Direct Drive tehnoloģija pielāgo kustības katram apģērbu veidam, lai veļa vienlaikus tiktu saudzēta un izmazgāta maksimāli tīra. Veļas mašīnai ir iespēja caur speciālu aplikāciju lejuplādēt jaunas mazgāšanas programmas, piemēram, bērnu apģērbiem, džinsa izstrādājumiem, džemperiem u.c. Vēl viena ļoti noderīga funkcija ir iespēja apturēt ierīci, lai to papildinātu ar kādu aizmirstu apģērba gabalu. Veļas mašīnai ir arī “atliktā laika” funkcija, kas sniedz iespēju iestatīt mazgāšanas un žāvēšanas laiku tā, lai atgriežoties mājās, no veļas mašīnas variet izņemt jau sausu, mīkstu un maigu veļu, pat neizmantojot ķīmiskos veļas mīkstinātājus.
Veļas mašīnas izmērs: (P x Dz x A) 600 x 450 x 850 mm.


Plašāku informāciju par balvu var iegūt ŠEIT.