Beidz pastāvēt "Galactico" lielveikalu apvienība: dāvanu kartes būs derīgas tikai līdz vasaras beigām

Svarīga ziņa visiem tirdzniecības centru Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole pircējiem - no šī gada 1.septembra tiks pārtraukta "Galactico" alianse. Iespējas iegādāties "Galactico" produktus – "Galactico" dāvanu kartes un "Galactico" privilēģiju kartes – pircējiem tiks nodrošinātas vēl līdz šī gada 23.jūnijam, bet to maksimālais realizācijas termiņš noteikts šī gada 31.augusts.

 

Tiks pārtraukta Galactico alianse. Ekrānuzņēmums no mājaslapas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tiks pārtraukta "Galactico" alianse. Ekrānuzņēmums no mājaslapas

"Galactico" dāvanu karšu izmantošana tāpat kā līdz šim būs iespējama kopumā vairāk nekā 650 tirdzniecības vietās piecos "Galactico" tirdzniecības centros (Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole) līdz šī gada 31.augustam (ieskaitot).

Ikviens "Galactico" dāvanu kartes īpašnieks tiek aicināts pārliecināties par sev piederošās kartes termiņu, nepieciešamības gadījumā to pagarinot, lai pagūtu to izmantot pirkumiem līdz 31.augustam, jo pēcāk šāda iespēja vairs netiks nodrošināta.

Līdz 29. augustam tiek nodrošināta "Galactico" dāvanu karšu pagarināšana tām kartēm, kurām saskaņā ar noteikumiem var piemērot kartes pagarināšanu.

Arī "Galactico" privilēģiju programma, ar kuru dalībnieki, reģistrējot savu pirkumu ar "Galactico" privilēģiju karti vai "Galactico" VISA karti, varēs saņemt priekšrocības un atlaides vairāk nekā 400 tirdzniecības vietās piecos "Galactico" tirdzniecības centros.

Reklāma
Reklāma

No šī gada 1.aprīļa uzsāktais "Galactico" privilēģiju programmas punktu krāšanas periods turpināsies līdz 23.jūnijam. Šajā periodā sakrātos punktus pret "Galactico" dāvanu karti būs iespējams apmainīt līdz 21.jūlijam (ieskaitot). Arī šīs dāvanu kartes būs derīgas līdz 31.augustam.

 

No portāla Jauns.lv