Bērnu dienas festivāls Esena dārzos. FOTO

Bērnu dienas festivāls notika 1. jūnijā, kas ir Starptautiskā bērnu aizsardzības diena, kā arī atzīmējot skolēnu vasaras brīvlaika pirmo dienu. Pasākuma rīkotājs - vecāku organizācija ''Mammamuntetiem.lv'' aicināja vecākus 1. jūniju veltīt bērniem. Šādu ģimenisku dienu varēja piedzīvot gleznainajā atpūtas vietā ''Esena dārzos''.

Bērnu dienas festivālu atklāja un vadīja bērni no Bērnu universitātes: Klāvs, Rēzija, Dāvis, Dinija, Noels un Lība.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu dienas festivālu atklāja un vadīja bērni no Bērnu universitātes: Klāvs, Rēzija, Dāvis, Dinija, Noels un Lība.

Ģimenes priecēja daudz un dažādas atrakcijas, sākot ar mierīgākām aktivitātēm - ''Bowlero'' brīvdabas bouligu, ''Gaismas galdu'' aktivitātes un prāta spēles kopā ar ''Brain Games'', beidzot ar aktīvāku izkustēšanos - #DodIekšā treniņā ar Daini Zāģeri, stafetēm kopā ar Zemessardzes Rīgas 1. brigādi un ''SoulTap'' stepa deju meistarklasēm.

Bērnu dienas festivālu atklāja un vadīja bērni no Bērnu universitātes: Klāvs, Rēzija, Dāvis, Dinija, Noels un Lība. Bērnu universitāte festivāla laikā izklaidēja un priecēja skatītājus, izspēlējot daudz dažādus konkursus. Bagātīgo festivāla skatuves programmu atklāja Nila Īles mūzikas studija ''Safara''. Pēc muzikālās iesildīšanās un burvīgajiem priekšnesumiem mūsu lieldrauga Rimi Bērniem šefpavārs Normunds Baranovskis kopā ar brīvprātīgajiem uz skatuves atklāja gardāko vafeļu mīklas recepti!

 

 

Dažādās aktivitātes apskati galerijā! 

 

Paldies mūsu lieldraugiem Rimi Bērniem un Esena dārzi. Bērnu dienas festivāls tika rīkots ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras atbalstu.

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Foto: Artūrs Martinovs