Aromātiskā raibā bole

 02. jūnijs 2019 14:00 Recepte

Dzēriens 6 personām. Pagatavošanas un ievilkšanās laiks 2 stundas.



Foto: Shutterstock.com


Nepieciešams:

  • 2 pudeles sausā sarkanvīna
  • 1 pudele dzirkstošā vīna 
  • 1/2 litrs konservētu ķiršu ar sulu
  • 1 maza bundžiņa konservētu ananāsu
  • 3 banāni
  • 3 āboli
  • 3 kivi
  • 3 paciņas vaniļas cukura
  • mandeļu liķieris



Pagatavošana:

1. Ķiršus ar visu šķidrumu ielej boles traukā. 
2. Banānus, ābolus un kivi nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Ananāsus notecina. 
3. Sagatavotos augļus pievieno ķiršiem. Pielej liķieri tā, lai augļi būtu pārklāti.
4. Pieber vaniļas cukuru, uzmanīgi samaisi un ļauj pusotru stundu ievilkties. 
5. Pielej sarkanvīnu un vēl pēc 10 minūtēm — dzirkstošo vīnu. 

 

No žurnāla "100 labi padomi"



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas