Komponists Raimons Tiguls aicina uz koncertu "Tiguļkalns". Ieeja bez maksas

Šī gada 1. jūnijā plkst. 20.00 Talsos jau astoto reizi norisināsies Raimonda Tigula brīvdabas koncerts “Tiguļkalns”. Augstākajā no deviņiem pilsētas pakalniem pulcējot komponista draugus un domubiedrus un radot īpašu sajūtu vakaru ikvienam koncerta apmeklētājam.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Šogad Tiguļkalna ozolu ielokā komponists Raimonds Tiguls būs kopā ar Trio ART-i-SHOCK, kas ir viens no meistarīgākajiem, oriģinālākajiem un ievērojamākajiem Latvijas kameransambļiem. Trio pievienosies arī dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa.

 

Tiguļkalnā muzicēs džeza ģitārists Matīss Čudars. Austrumniecisku noskaņu radīs Armēnijas mūziķis - pūšaminstrumentu virtuozs Levon Tevanyan, kurš Tiguļkalnā viesosies jau otro reizi. Kā arī džeza saksofonists Deniss Paškevičs kopā ar basģitāristu Robertu Rasu un Arti Orubu pie bungām.

 

Koncertu rīko Raimonds Tiguls, un, pateicoties Talsu novada pašvaldības, SIA „Vika Wood”, SIA “Kurekss”, Valsts Kultūrkapitāla fonda, Kurzemes plānošnas reģiona un AS “Latvijas valsts meži” atbalstam, tas kā ikkatru gadu apmeklētājam pieejams bez ieejas maksas.

 

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.raimondstiguls.com