Drausmas ASV: topošajai māmiņai burtiski izgriež mazuli. Bērniņš pamazām atveseļojas

19 gadus vecā Marlēna Okoa-Lopesa – jaunā māmiņa no Čikāgas, ASV, pazuda 23. aprīlī, pēc tam, kad sociālajā tīklā “Facebook” lūgusi palīdzību citām māmiņām dalīties ar mazulim nepieciešamajiem priekšmetiem – ratiņiem, drēbītēm un citām noderīgām lietām.

Mazulis ar tēti. Foto: Facebook.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazulis ar tēti. Foto: Facebook.com

Jau pāris nedēļas vēlāk policija atrada jaunās sievietes līķi 46 gadus vecas sievietes – Klarisas Figueruas īpašumā esošajā atkritumu tvertnē. 

19 gadus vecā studente Marlēna bija atbildējusi uz Klarisas Figueruas sludinājumu, kurā tika piedāvātas mazuļa drēbītes bez maksas. Ieradusies viņas dzīves vietā, kur arī tikusi nogalināta.

Kā atklāj policijas pārstāvji – grūtniece nožņaugta, bet viņas mazulis burtiski izgriezts no ķermeņa. Policijai ir pamats uzskatīt, ka 46 gadus vecā Klarisa slepkavību pastrādājusi, jo vēlējusies tikt pie gaidībās esošās māmiņas mazuļa, uzdodot to kā savu bērnu, jo vien dažās stundas pēc notikušā, aizdomās turamā pati piezvanījusi glābšanas dienestam, panikā stāstot, ka viņas jaundzimušais pārstājis elpot. 

Aizdomās turamā pati piezvanījusi glābšanas dienestam, panikā stāstot, ka viņas jaundzimušais pārstājis elpot. 

Lai arī mediķi mazulim snieguši pirmo palīdzību un viņš nogādāts slimnīcā, stāvoklis ir tik smags, ka bērns, visticamāk, neizdzīvos. 

DNS tests pierādījis, ka slimnīcā nogādātais mazulis ir 19 gadus vecās studentes bērns. Ģimene sievieti meklējusi jau kopš 23. aprīļa. 

Apsūdzības slepkavībā uzrādītas ne tikai 46 gadus vecajai Kralisai, bet arī arī sievietes 24 gadus vecajai meitai Dezirē Figueroai. Savukārt Klarisas 40 gadus vecajam dzīvesbiedram Pjotram Bobakam izvirzīta apsūdzība slepkavības slēpšanā.

Reklāma
Reklāma

Lai arī ārsti prognozēja, ka mazulis neidzīvos, zīdainītis izrādījis pirmo reakciju, satiekot savu tēvu. 

Lai arī ārsti prognozēja, ka mazulis neidzīvos, zīdainītis izrādījis pirmo reakciju, satiekot savu tēvu. 

Bērna tēvam Džovani Lopesam tika dota iespēja rokās paturēt savu dēlu, kaut arī mazuļa stāvoklis joprojām tiek raksturots kā smags. “Mēs visu laiku nemitīgi lūdzāmies, un tad pēkšņi mazais atvēra acis! “Ak, mans Dievs, viņš atvēra acis! - tajā brīdī kliedza tēvs,” presei pastāstīja Cecīlija Garsija, kura grūtajā brīdī palīdz ģimenei tikt galā ar psiholoģisko spriedzi.

 

Informācija no Jauns.lv