Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" atzīmē 10. dzimšanas dienu

Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv", kas ikdienā atbalsta bērnus un jauniešus ar dažāda rakstura veselības un sociālajām problēmām, 1.jūnijā svin savu 10 gadu dzimšanas dienu.   

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Desmit gadu laikā, pateicoties sadarbības partneru un ziedotāju atbalstam, paveikti daudzi labie darbi -  palīdzēts vairāk nekā 500 bērniem uzlabot veselību, iegūt jaunas prasmes, draugus un pilnveidot komunikācijas prasmes, atbalstītas ģimenes krīzes situācijās, motivētas dzīves kvalitātes uzlabošanai  un "cīņai”  ar  ikdienas likstām. 

1.jūnijā plkst 14:00  Skultes muižā plānots sirsnīgs un ģimenisks pasākums, kā laikā satiksies bērni, jaunieši un to ģimenes, kuriem sniegts atbalsts, kā arī tie, kuri palīdz mums ikdienā - sadarbības partneri, atbalstītāji, brīvptrātīgie darbinieki un draugi, lai vienkopus sapulcētu gan tos, kuriem palīdzēts, gan palīdzīgu roku sniedzējus. Tādējādi katram viesim ļaujot izbaudīt kopības sajūtu – esam viena liela ģimene.

Par godu kopā paveiktajam, katrs bērniņš, kuram esam snieguši atbalstu, stādīs savu „Latvijas valsts meži” dāvāto liepu, tā kopā radot skaistu aleju, kas ne tikai apliecinās pagātni, bet arī priecēs nākamās paaudzes ar skaistu skatu un svaigu gaisu. 

Pasākuma laikā baudīsim muzikālus priekšnesumus grupu „DaGamba”, „Pulsa efekts” un „CanZone” izpildījumā, kā arī uzstāsies Johnny Salamander un Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas audzēkņi

Reklāma
Reklāma

Diena būs radošu un iepriecinošu mirkļu pilna - darbosies dažādas radošās meistarklases,  piedzīvosim brīnumus un pārsteigumus!

Vēlamies, lai šis pasākums būtu jauks piedzīvojums mums visiem, tādēļ aicinām arī jūs būt daļai no tā!