Jauns grāmatžurnāls pusaudzēm I’mperfekt Meitene

Žurnāls I’mperfekt Meitene ir grāmatžurnāla I’mperfekt pielikums, kas radīts pusaudzēm. Žurnāls būs meitenes labākā draudzene, ar kuru pārrunāt visu, ko dažreiz grūti uzticēt kādam citam, kur nu vēl vecākiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Žurnāls skars tēmas, kas pusaudzes interesē visvairāk: sociālie tīkli, stils, skaistums, psiholoģija, tehnoloģijas un personības. I'mperfekt Meitene lappusēs atradīsiet dažādus testus, iedvesmojošas atziņas, uzdevumus, piezīmes, kā arī krustvārdu mīklas.

Mēs gribējām apstādināt mūsdienu nemitīgo skrējienu, paņemt meiteni aiz rokas un iedvesmot. Neko daudz jau nevajag, tikai nolikt malā telefonu, iekāpt šūpuļtīklā, ieelpot silto vasaras gaisu, atvērt kādu no žurnāla lappusēm un veltīt laiku tieši sev. Nevienam citam! Gribējām, lai ir pa īstam. Atgādināt, ka aiz smuka selfija slēpjas sejas tīrīšana, pastāstīt, kur vēsturiski rodas influenceru naski slavinātie modes trendi, parunāt par mobingu, pieskarties neērtākiem jautājumiem, izstāstīt dažus skarbākus stāstus, kas, iespējams, liks padomāt, izzināt savu iekšējo pasauli, varbūt izprast atstumtā klasesbiedra izjūtas, atgādināt, ka arī citiem svīst plaukstas, uzstājoties publikas priekšā, arī citiem nav ne jausmas, kādu profesiju izvēlēties nākotnē. Un pats galvenais – gribējām atgādināt, ka nav jābūt perfektai. Un tas šajā dzīvē ir pats foršākais. Mēs visas tādas esam – vasarraibumainas, apaļīgas, kaulainas, garas, īsas, dažreiz greizsirdīgas, dažreiz slinkas. Tāpēc vajag tikai apstāties, lai saprastu, ka nekur nav jāsteidzas, jo neko nevar nokavēt. 

Žurnāla saturu veidoja gan jomas speciālisti, gan vienaudži, ilustrēja vairāki mākslinieki. Vāka ilustrācija: Alīna Grīnpauka. Dāvanā šoreiz iedvesmas uzlīme Ievas Cipruses dizainā. 
Žurnāla galvenā redaktore - Laura Lauziniece.

Žurnāls pieejams tirdzniecībā no 13.maija I’mperfekt veikalā/viesistabā Ģertrūdes ielā 23. No 15.maija meklē grāmatnīcās Zvaigzne,Jānis Roze, lielākajos Rimi veikalos un Narvesen. 

Cena ar piegādi Latvijā pērkot I'mperfekt e-veikalā: 5.99 eur. I’mperfekt e-veikalā www.imperfekt.com iegādājies jau šodien!

 

Reklāma
Reklāma