Māmiņdienas lielā konkursa uzvarētājs ir ….

…piecu bērnu māmiņas Lindas Loginas-Krūzes ģimene. Mammamuntetiem.lv Māmiņdienas konkursā galvenā balva ir īpaša fotosesija - iemūžinātas ikdienas gaitas dokumentālās bildēs. Fotosesiju nodrošina fotogrāfe Laura Appena.

Šoreiz Māmiņdienas konkursā uzvarēja Lindas Loginas-Krūzes ģimene, kurā aug četri dēli un viena meita. Foto no personīgā arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šoreiz Māmiņdienas konkursā uzvarēja Lindas Loginas-Krūzes ģimene, kurā aug četri dēli un viena meita. Foto no personīgā arhīva.

Māmiņdienas konkursā aicinājām pieteikties ģimenes, kuras vēlētos savu bilžu albumu papildināt ar ļoti īpašām bildēm - kurās iemūžinātas ģimenes ikdienas gaitas. Laikā, kad arvien vairāk sabiedrība atgriežas pie dabiskā un autentiskā, un biežāk uzdrošinās atklāt ģimenes ikdienas dzīves reālās un patiesās puses, ne tikai skaistās un perfektās šķautnes, šī fotosesija, ko veiks fotogrāfe Laura Appena, iespējams, izcelsies citu līdzšinējo ģimenes bilžu vidū.

Paldies, visiem konkursa dalībniekiem un konkursantu māmiņām mīļi sveicieni nupat aizvadītajā Māmiņdienā!

Šoreiz Māmiņdienas konkursā uzvarēja Lindas Loginas-Krūzes ģimene. Konkursa pieteikumā māmiņa Linda, kurai ir četri dēli un viena meita, par ģimeni raksta: “Dzīvojam lauku mājā 60 km attālumā no Rīgas. Mūsu ģimenes mīļākā nodarbe ir pavadīt laiku dabā, pārgājieni mežā, purvā, peldēšanās, makšķerēšana un medības. Vasarā priekšplānā ir lielais galds dārzā; tur norit lielākā daļa mūsu ikdienas, gan ēdienreizes, gan rotaļas.” 

Sveicam uzvarētājus! 

Reklāma
Reklāma